OMG! Australsk par ”terroriseres” af KÆMPE edderkop

Er du én af dem, der (også) får hjertebanken og svedige håndflader ved tanken om en edderkop? Og er du én af dem, der nærmest resolut falder død om blot ved synet af én af de lodne sataner?

Ja, så skal du IKKE læse videre.

Denne artikel handler nemlig om et australsk par, der er havnet i et vaskeægte edderkoppe-mareridt. For parret bliver nemlig lige nu terroriseret af en lodden edderkop, der bedst kan beskrives som gigantisk og ganske klam.

Lauren Ansell fra den australske by Sunshine Coast fortæller til det australske medie The Sunshine Coast Daily, at deres nye beboer er ligeså stor som ”en fuldvoksen mands hånd”. Og så har det lodne væsen også sørget for at skræmme parret så godt og grundigt, at de ikke har haft lyst til at grille i haven… Forståeligt nok.

- Vi gjorde den ret sur, da vi forsøgte at flytte den, så vi kunne grille. Min kæreste forsøgte at kvase den i døren, men edderkoppen var klog.

- Døren kvaste kun to af dens ben, og så smuttede den fra os, fortæller australske Lauren Ansell til det australske medie The Sunshine Coast Daily.

Australien er kendt for at huse gigantiske edderkopper. Blandt andet har landet ”Down Under” flere kæmpearter af den såkaldte Huntsman spider.

Det er også en edderkop af denne art, der har slået sig ned hos familien Ansell. Arten kan vokse sig til en kamplængde på 15 ulækre centimeter.

Det er dog ikke kun i Australien, at edderkopper kan sprede skræk og rædsel. Også hos vores britiske naboer findes der edderkopper store nok til at give dig søvnproblemer i et godt stykke tid.

Læs nu blot historien om Natalie Woods. For to år var hun netop flyttet hjemmefra og ind i sin egen lejlighed. Og det lyder jo meget rart, hvis det ikke var fordi at en kæmpe (og ganske klam) edderkop valgte at bosætte sig i hendes hjem.

I flere dage stødte hun på det lodne væsen, og til sidst så hun sig nødsaget til at tage billeder af udyret. Billederne postede hun efterfølgende på sin Twitter-profil, hvor hun bønfaldt nogen om at komme og fjerne edderkoppen.

Vi håber så sandelig, at Natalie Woods er blevet fri for edderkoppen.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close