Kendte1. november 2016

Kvinde alvorligt forbrændt - PRUTTEDE under sin operation

En japansk kvinde pådrog sig alvorlige forbrændinger på blandt andet benene og maven under en operation. Nu har en undersøgelse fastslået, at kvinden selv antændte ilden, da hun slog en prut under sin operation
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/operation_laeger.jpg
 Foto: All Over

Da en japansk kvinde tidligere på året lagde sig på operationsbordet, havde hun næppe i sin vildeste fantasi forestillet sig, hvilket mareridt hun ville gennemleve.

Kvinden endte nemlig med at blive alvorligt forbrændt på store dele af sin krop, fordi der opstod en ildebrand under operationen, der foregik på Tokyo Medical University Hospital i Japan.

… og hele den forfærdelige oplevelse skyldtes, at kvinden lettede en vind.

Ja, det lyder måske for mærkeligt til at være sandt. Men ikke desto mindre var det kvindens prut, der var årsagen til, at ilden opstod og forbrændte hendes ben, talje og mave.

Pruttens letantændelige gasser kom nemlig i kontakt med det laserudstyr, som lægerne brugte under operationen – og dermed antændte ilden.

Det skriver det japanske medie Asahi Shimbun.

Kvinden – en unavngiven kvinde i 30’erne – blev opereret med laser i livmoderhalsen tilbage i april. Den uheldige sag er dog først kommet frem i medierne nu, fordi hospitalet efterfølgende igangsatte en undersøgelse af forløbet.

Hospitalet har nu konkluderer, at det var kvindens egne tarmgasser, der satte ild til hende:

- Da patientens tarmgas slap ud i lokalet under operationen, blev gassen antændt af laseren. Flammerne spredte sig hurtigt og antændte operation tøjet, hvilket startede branden, lyder konklusionen i undersøgelsen, ifølge den japanske avis.

Sponsoreret indhold