Hollywood6. april 2016

Øhh hvad?!! Se Daniel Radcliffe som pruttende lig

”Harry Potter”-stjernen Daniel Radcliffe spiller en noget særegen karakter i den kommende film ”Swiss Man Army”. Se traileren for filmen her
https://imgix.seoghoer.dk/media/7fdd894f9d4e488ea474d930617f00e1.jpg
 Foto: All Over Press

Den nu 26-årige Hollywoodstjerne Daniel Radcliffe har bevæget sig langt væk fra den familievenlige troldmandslærling i ”Harry Potter”-filmene.

Han har både lavet gyserfilm og biografiske film om et stofinficeret forfattermiljø.

Og nu er han så snart aktuel som... ja... et lig.

Det lyder måske ikke som en rolle, hvor hans store skuespillerevner kommer på prøve, men som man kan se i traileren i bunden af artiklen, så har Radcliffe dog et par replikker (...så helt død er han ikke).

Eller er det bare indbildning fra hans medskuespiller Paul Dano, der finder en umiddelbart død Daniel Radcliffe skyllet op på stranden kort før, Danos karakter forsøger at begå selvmord?

Hvis du ikke allerede er forvirret, så bliver du det nok endnu mere over at høre, at Radcliffes karakter også prutter i vandkanten, og at hans erigerede penis bliver brugt som styrepind som på en motorbåd(!)

Det er vist her, at ord kommer til kort for at forklare mere om handlingen i filmen ”Swiss Man Army”, som endnu ikke har fået en dansk premieredato.

Du kan tjekke traileren ud her:

https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner_13.png
 Foto: SE og HØR

Sponsoreret indhold