Kendte28. august 2023

Kunne være endt gruelig galt: Frederik Cilius færdig som handyman

De fleste uheld sker i hjemmet - især hvis det er ”Operarejsen”-oraklet Frederik Cilius der har haft boremaskinen fremme ...
Frederik Cilius Jørgensen, satiriker, skuespiller og uddannet klarinettist. Frederik Cilius er især er kendt for rollen som Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm i henholdsvis Den Korte Radioavis på Radio24syv og Den2Radioavis på Den2Radio
Frederik Cilius har mere flair for klassisk musik og kontante afvaskninger end gør det selv-projekter.
 Foto: Ritzau Scanpix/Bax Lindhardt

Det er sin sag at få junior til at skifte bleen ud med toilettet.

Det ved Frederik Cilius om nogen.

Den 37-årige far til to er dog lykkedes med missionen og er netop vendt hjem fra den første sommerferie uden lortebleer i syv år. Det har selvsagt været rigtig dejligt.

I P4's dilemmaprogram ”Sara og Monopolet” afslørede satirikeren i lørdags, at operation blefri har været længe undervejs - både klistermærker og toiletbesøgsopslagstavler har været i brug.

Det var dog et uheld i hjemmet, som for alvor fik sat fart under toilettilvænningen.

- Det skete lidt ufrivilligt, da den Vegga (væghængt puslebord, red.), som jeg havde sat op, den faldt pludselig ned under en skiftning af vores yngste søn og lige ned på næseryggen af min hustru, fortalte Cilius, som indrømmer, at det kunne være gået rigtig galt.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-08-28/_17i4251236.jpg
Helt så fingerfærdig er Frederik Cilius ikke med en skruemaskine i hånden ...
 Foto: Birger Storm

- Hun fik et ordentligt sæbeøje, fordi jeg ikke lige kan finde ud af at forankre noget ind i en væg. Jeg kan ikke finde ud af noget derhjemme, ingen-ting, erkendte han blankt.

Som Cilius selv konstaterede, kunne det være gået rigtig galt. Mens fru Anne fik et blåt øje, skete der heldigvis ikke noget med sønnike.

- Hun greb drengen og tog fra med ansigtet, fortalte han og understregede:

- Man må ikke sætte sig ind i noget, jeg har bygget, man må ikke sætte sig op på noget, jeg har bygget. Man skal holde sig væk fra alt, jeg har bygget.

Advarslen er hermed givet videre.

Sponsoreret indhold