Kendte29. august 2016

Sød video: Kunne ikke blive gravide… troede de

En amerikansk mand overraskede i den grad sin kæreste, da han afslørede, at hun var gravid. Parret havde ellers ikke regnet med, at de kunne få flere børn, efter at manden var blevet steriliseret. Det viste sig dog, at sterilisationen ikke var 100 procent gennemført. Se den rørende video, hvor kæresten afslører nyheden, her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/gravid_0.jpg
 (Foto: YouTube)

Amerikanske Tim og Rachel har tre skønne unger – og havde i bund og grund troet, at tre små rollinger var nok.

Derfor valgte Tim for omkring otte måneder siden at lade sig sterilisere. Men noget gik ikke helt efter bogen.

For nu venter parret deres fjerde barn – og det var sågar den kommende far til fire, der opdagede ”babybulen” hos sin nu gravide kæreste.

Er du forvirret? Ja, det kan vi godt forstå.

Men den kommende far Tim opdagede for noget tid siden noget mystisk ved sin kæreste Rachel. Noget han dog havde bemærket tre gange tidligere.

Den amerikanske fyr fra Atlanta, USA syntes, at hans kæreste virkede mere træt, ofte havde kvalme – og virkede mere sulten end normalt.

Alt sammen var noget, som Rachel døjede med, mens hun ventede parrets tre andre børn. Og det fik Tim til at spekulere: Kunne hun på mystisk vis være gravid igen? Og kunne Tim alligevel være faderen, selv om han i realiteten ikke burde kunne gøre sin kæreste gravid?

Tim valgte at ringe til lægen, og her fik han at vide, at den var god nok: Der var en sandsynlighed for, at hans sterilisation ikke havde været 100 procent succesfuld, og der var derfor også en sandsynlighed for, at han kunne gøre sin kæreste gravid.

Og så gik Tims graviditets-efterforskning for alvor i gang. Tim allierede sig med parrets toilet, som han bevidst ”ødelagde”, så det ikke kunne skylle ud. Og vupti… så havde han snart en portion tis fra sin kvalme-døjende kæreste.

Og ja… herefter kunne han så hurtig konstatere, at den var god nok. Rachel var gravid!

Tim blev dog ikke slået helt ud af kurs, men valgte i stedet, at han ville overraske Rachel med den (heldigvis) glædelige nyhed. Og det er der kommet en meget rørende video ud af.

Se den lige herunder.

Selv om en sterilisation bør fjerne muligheden for at blive gravid, kan det alligevel ske. Det er oftest mest sandsynlig, hvis man dyrker sex for tidligt efter indgrebet, hvor der stadig findes ”levende” sæd, der ikke er blevet ”skyllet ud”. Denne ”risiko” optræder flere måneder efter indgrebet.

https://imgix.seoghoer.dk/mitsh-banner_45.png

Sponsoreret indhold