Kendte30. maj 2023

Kun 15 år gammel: Her er billedet, der fælder Phillip Schofield

Der er dukket et billede op, hvor den skandaleramte tv-vært er sammen med sin unge elsker, der er næsten 40 år yngre end ham selv
Phillip Schofield havde i årevis en affære med en ung ansat. Nu er der dukket et gammelt billede op.
Phillip Schofield havde i årevis en affære med en ung ansat. Nu er der dukket et gammelt billede op.
 Foto: Vianney Le Caer/Invision/AP

Det er går ikke super godt for Phillip Schofield i øjeblikket.

Først blev hans bror fængslet for seksuelle overgreb på en teenager, og siden er det den (nu tidligere) "This Morning"-vært selv, der har trukket negative overskrifter.

Det er nemlig kommet frem, at han gennem flere år har haft en affære med en yngre ansat på tv-stationen ITV, og at personen kun var 15 år gammel, da han mødte den kendte tv-vært.

Som SE og HØR allerede kunne berette mandag, er der sågar dukket billeder op, hvor den i dag 61-årige Phillip Schofield hænger ud med den meget yngre elsker.

Et af billederne er taget helt tilbage i 2018, da tv-værten stadig var gift med sin hustru gennem næsten tre årtier, Stephanie Lowe.

Ifølge The Sun er billedet taget til et "This Morning Live"-event, hvor Phillip Schofield var vært.

Her kan man se den unge elsker gå et skridt bag tv-værten, der smiler stort til folkemængden, som tager billeder af ham.

Det kom frem forleden, at Phillip Schofield mødte sin unge elsker, da denne kun var 15 år gammel.

Det skete under et oplæg, som den erfarne vært holdt på en teaterskole, hvor teenageren dengang studerede.

Tre år efter hjalp Phillip Schofield ham med at få et job på tv-stationen, og det var her, at affæren efterfølgende begyndte.

Anonyme kilder fortæller til det britiske medie, at der blev lagt mærke til forholdet mellem tv-værten og den meget yngre ansatte, som i dag er i midten af 20'erne.

- Det var underligt, at den her helt nye, unge ansatte pludselig var som limet fast til Phillips side, siger en kilde for eksempel.

Phillip Schofield har indrømmet affæren, som førte til hans opsigelse på ITV, men har understreget, at han ikke har gjort noget ulovligt.

- Selvom jeg mødte manden, da han var teenager, og blev bedt om at hjælpe ham med at komme i fjernsynet, var det først, efter han begyndte at arbejde på showet, at det udviklede sig til mere end bare venskab, sagde han i sidste uge.

- Det forhold var uovervejet, men ikke ulovligt. Det er nu ovre, fortsatte han.

Sponsoreret indhold