Kendte21. juni 2021

Kronprinsens ven kæmper med gæld: Sælger huset

Tidligere investor i "Løvens Hule" Peter Warnøe vil sælge sit rækkehus til vanvittig pris.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/peter_warnoee_aller_media.jpg
 (Foto: Aller Media)

Erhvervsmanden Peter Warnøe - kronprinsens nære ven siden ungdommen - har sat sit rækkehus i Hellerup til salg.

Det 57-årige tidligere medlem af iværksætter-programmet "Løvens Hule" vil have 33 mio. kr. for sin 232 kvm. store bolig, som han stolt har vist frem "Kender du typen."

Prisen på 33 mio. kr er godt 100 procent mere, end han selv betalte for gulstensboligen nær Øresund.

Dengang i 2017 betalte han 16.900.000 kr. for sit hjem i den attraktive bebyggelse, der også er hjemsøgt af kendiskoryfæer som Ole Bornedal, Uffe Ellemann-Jensen, Susanne Heering og tidligere Mærsk-bestyrelsesformand Michael Pram Rasmussen.

Peter Warnøes døtre Bjørk og Barbara er flyttet hjemmefra, og kronprins Frederiks kammerat har i den grad behov for at få penge ind på kontoen.

At Warnøe efter flere skandalesager og beskyldninger fra tidligere forretningspartnere om bedrageri, mandatsvig samt ulovlige lån og politianmeldelser har haft svært ved at tiltrække kapital ses blandt andet ved, at han de seneste par år har lånt 1,5 mio. kr til ikke mindre end 10 procent i rente samt 2,5 mio. kr. til 7,5 procents rente. Lånene med de exceptionelt høje renter er tinglyst i rækkehuset, som nu er sat til salg.

Peter Warnøe har tidligere været reddet på stregen af velhavende venner.

I 2016 gik hans nabo, den nu afdøde erhvervsmand Johan Schrøder, med til at betale 65 mio. kr. for Peter Warnøes villa i Taarbæk. Peter Warnøe havde gennem længere tid forgæves forsøgt at finde en køber. Beløbet på 65 mio. kr. dækkede akkurat den gæld, som var tinglyst i ejendommen. Johan Schrøder havde i øvrigt tidligere solgt huset til Warnøe.

Warnøe har været gift med storentreprenøren Axel Juhl-Jørgensens datter Marlene, som han har to døtre med. Marlenes tvillingsøster Pernille har været gift med kronprinsens jagtven Michael Halbye, som er bestyrelsesmedlem i Mary Fonden.

Se Peter Warnøes rækkehus her.

Sponsoreret indhold