Kendte23. juni 2020

Kristin Cavallari om Jay Cutler efter skilsmisse: - Vores tre børn er heldige

For bare to måneder siden kunne reality-drømmeparret Kristin Cavallari og Jay Cutler afsløre, at kærligheden mellem de to var sluppet op. Siden har rygterne floreret, men nu lader det til, at de to endelig er ved at finde deres fodfæste i skilsmissen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega653420_005.jpg
 Foto: MEGA

En Hollywood-skilsmisse som kom i kølvandet på coronavirussen, men som de færreste alligevel havde set komme, og som tydeligt heller ikke var nem for parret.

Men i forbindelse med mors dag i starten af maj, valgte Jay Cutler at hylde sin ekskone for være en god mor for parrets tre børn til trods for, at det lød, at parret kun kunne kommunikere gennem deres advokater.

Det skriver Daily Mail.

Men nu lader det til, at tingene er begyndt at gå bedre mellem de to, da de to søndag valgte at tilbringe dagen sammen i forbindelse med den amerikanske fars dag.

- Vi havde en skøn dag sammen i går. Moderne familie? Fælles opdragelse? Hvad end du gerne vil kalde det, så navigerer vi i det så godt, som vi kan, starter hun sit nyeste opslag på sin Instagram, der viser parrets tre børn kigge mod et hold football-spillere.

- Det jeg ved er, at vores tre børn er heldige at have ham som far. Forhåbentligt vil de alle tre få bare en lille smule af hans hjerte af guld, slutter hun.

Opslaget kommer efter, at ”Very Cavallari”-stjernen endeligt er flyttet ud af huset, hun delte med eksmanden.

Sponsoreret indhold