Kendte 22. maj 2020

Kristen Bells 5-årige datter bruger stadig ble

Hollywood-stjerne eller ej, du skal stadig lære dine egne unger at gå på toilettet, men det går ikke helt efter planen for Kristen Bell
Foto: MEGA

Den 39-årige "Frozen"-stjerne Kristen Bell har ikke haft helt nemt ved at lære sin ene datter at gå på toilettet selv. 

Det fortæller hun i en episode af "Momsplaining with Kristen Bell", hvor hun havde besøg af skuespiller Maya Rudolph og Casey Wilson. 

Kristen Bell fortæller, at det sådan set gik ganske nemt at lære sin ældste datter, Lincoln, at gå på toillettet, men at det for den yngste, Delta, har vist sig at være en noget større udfordring.

Kristen Bell med døtrene Lincoln og Delta:

Artiklen fortsætter efter opslaget...

Vis dette opslag på Instagram

Homeschool's going okay.

Et opslag delt af kristen bell (@kristenanniebell) den

- Med min ældste datter foreslog vi hende egentlig bare, da hun var 21 måneder, at hun kunne bruge toilettet i det andet rum, og hun brugte aldrig en ble efter det, siger Kristen Bell. 

- Vi lå i sengen og grinede over det, min mand og jeg, og sagde: 'Hvorfor gør alle sådan en stor ting ud af det her pottetræning? Det er så nemt. Bare sig, at ungen skal bruge toilettet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men Kristen Bell og manden, Dax Sheppard, var lige en anelse for hurtige med at more sig over, hvor nemt det da egentlig var at få ungerne til at stoppe med at bruge ble.

- På nuværende tidspunkt er min yngste på 5 1/2 stadig i ble, siger hun. 

De fleste børn bliver omkring 3-års alderen renlige, men det har Kristen Bells yngste datter altså besluttet at afvige pænt meget fra. 

Sponsoreret indhold