Kendte 20. februar 2022

Kris Jenner er blevet mormor igen: Han ligner Stormi

Det er kun få uger siden momageren Kris Jenner kunne bryste sig af endnu en gang at kunne kalde sig mormor, efter datteren Kylie Jenner blev mor for anden gang
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Februar fortsætter med at være en måned, som den 24-årige makeup-mogul Kylie Jenner aldrig glemmer.

Den 1. februar 2018 blev hun mor for første gang, da hun fødte hende og Travis Scotts første barn – datteren, Stormi. Mens hun den 2. februar i år blev mor for anden gang, da sønnen Wolf kom til verden.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Kylie Jenner og Travis Scott blev i starten af februar forældre for anden gang. Foto: MEGA

Det er dog ikke kun Kylie og Travis’ familie, der er blevet udvidet med endnu et familiemedlem.

Resten af Kardashian-Jenner klanen har taget godt imod den lille ny, der ”ligner Stormi på en prik”, lyder det fra mormor, Kris Jenner.

– Da han kom ud, så var det fuldstændig som at se Stormi blive født igen, lyder det fra momageren i et nyt interview med Ellen DeGeneres, da hun for nylig gæstede talkshowet ”The Ellen DeGeneres Show”.

Var med til fødslen

I interviewet afslører hun videre, at hun som det eneste familiemedlem – udover Travis naturligvis – var med på hospitalet til selve fødslen.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Kris Jenner fik endnu en gang æren af at overveje et af sine børn bringe et barn til verden. Foto: MEGA

– I dag er der jo regler og retningslinjer for, hvor mange mennesker du må have med. Dengang hvor jeg selv fødte, der havde jeg jo 15 mennesker med. Det var nærmest en fest, lyder det fra Kris Jenner.

I de tidligere sæsoner af ”Keeping Up With the Kardashians” har flere af døtrene da også haft hele familien med til de store fødselsbegivenheder. Men for Kylie blev det i stedet en intim oplevelse.

Vilde spekulationer

Undervejs i Kylies graviditet har fans ad flere omgange spekuleret i både køn og kommende fødselsdag.

Tilbage i sommeren sidste år rygtedes det vidt omkring, at det bestemt måtte være en søn, der gemte sig i hendes mave, efter hun delte en bedårende billedserie med datteren. I teksten delte hun nemlig et blåt hjerte, der altså fik spekulationerne til at gro.

Mens det i september lød, at hendes termin måtte være i februar, efter hun i story blev set bære en halskæde med årstallet 2022 og en anden med årstallet 2018.

Artiklen fortsætter under opslaget

Foto: Instagram

Det var dette billede, Kylie Jenner delte af sønnen i starten af februar, da hun afslørede, han var kommet til verden. Foto: Instagram

Begge ting viste sig da også efterfølgende at passe.

Nu fortæller Kris Jenner desuden, at den 2/2/22 altid har været Kylies ”engletal”.

– En af hendes venner gav hende en halskæde med det tal, og hun havde den også på til fødslen. Det er ret vildt, for hun har haft den halskæde i fem år eller sådan, fortæller hun.

Sponsoreret indhold