Kendte 18. juli 2015

Åhh, sødt! Kræftsyg 4-årig bliver 'gift’ med favoritsygeplejerske

Der ventede kræftsyge Abby en ganske særlig overraskelse, da hun mødte op på hospitalet for at få behandling for sin sygdom: Hun blev nemlig ’gift’ med sin yndlingssygeplejerske – og det romantiske bryllup blev foreviget i en rørende video, som du kan se lige her
Facebook

4-årige Abby lider af kræft, og dét betyder talrige indlæggelser på hospitalet. Det er ikke sjovt for en lille pige, som meget hellere vil lege med venner og veninder.

Men for nyligt glemte den lille pige alt om sin alvorlige sygdom – også selvom hun befandt sig indenfor hospitalets fire vægge.

Den lille pige ’giftede sig’ nemlig med sin store kærlighed, yndlingssygeplejersken Matt Hickling.

Tidligere på ugen havde Abby, der lider af en form for leukæmi, sagt til sin mor, at hun planlagde at gifte sig med sin yndlingssygeplejerske, næste gang hun skulle på hospitalet. Hvad lille Abby dog ikke vidste, var, at moderen gjorde alvor af sin datters planer.

Derfor ringede moderen til hospitalet, Albany Medical Center i New York, og aftalte med både gom og resten af personalet, at der altså skulle være bryllup, når lille Abby kom for at modtage sin kræftbehandling.

Abby bar – naturligvis – en smuk, hvid kjole i dagens anledning, ’kirkegulvet’ var indhyllet i massevis af rosenblade, mens en læge fra hospitalet for en stund agerede præst.

Se den meget rørende video her

 

 

 

 

 

 

 

Sponsoreret indhold