Kendte8. august 2019

Kræftsyg for 3. gang: Olivia Newton-John i tårer over Hugh Jackman-hilsen

Olivia Newton-John blev rørt til tårer, da Hugh Jackman sendte hende en videohilsen sammen med 15.000 australiere for at støtte hende i sit tredje kræftforløb
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega471087_016.jpg
 Foto: MEGA

Grease-stjernen Olivia Newton-John kæmper ulykkeligvis med en kræftsygdom for tredje gang i sit liv. Heldigvis modtager sanger- og skuespillerinden masser af støtte fra venner, familie og fans.

Senest fra Hugh Jackman, der sendte Olivia Newton-John en hjertevarm videohilsen for at opmuntre hende i den svære tid.

- Hej Olivia, det er Hugh og 15.000 af dine tætteste venner og familie, beygnder Hugh Jackman sin videohilsen, som han optog midt i sit show, "The Man, The Music, The Show", i Qudos Bank Arena i Sydney i Australien.

- Hør her, du er den mest fantastiske person, den mest fantastiske mor, den mest fantastiske ambassadør, sanger og danser. Vi elsker dig bare.

I billedteksten, der ledsager videoklippet, som han har lagt op på sin Instagram-konto, skriver Hugh Jackman:

- Du er den mest utrolige! Vi elsker dig.

Olivia Newton-John har regrammet hilsnen på Instagram og indrømmer, at hun blev meget rørt af videoen.

- Åh, du er så sød og betænksom, det her fik mig til at græde! Sig hej til mit hjertes hjem! Tak til dig og dit smukke ozzie-publikum! Lys og kærlighed tilbage til dig og Deborra, skriver stjernen på sin Instagram-story.

Olivia Newton-John offentliggjorde i september, at hun har fået konstateret kræft for tredje gang. Hun blev først diagnosticeret med brystkræft i 1992, hvor hun fik kemoterapi og fik foretaget en mastektomi (fjernelse af brystvæv), der fik hende erklæret rask.

I 2013 blev stjernen behandlet for kræft i skulderen, og sidste år afslørede Olivia Newton-John, at brystkræften desværre har spredt sig til området omkring rygsøjlen.

- Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg aldrig bliver bange. Der er øjeblikke, for jeg er menneskelig. Hvis jeg gav mig selv lov, kunne jeg nemt skabe den store frygt, siger Olivia Newton-John til Hello.

- Men min mand er der altid, og han er der for at støtte mig. Jeg tror på, at jeg vil vinde over kræften. Det er mit mål.

Sponsoreret indhold