Kendte1. august 2019

"Korpset"-deltager akut indlagt med alvorlige hjerteproblemer

”Korpset”-deltageren Søren Trangbæk fra Hinnerup måtte akut indlægges med alvorlige hjerteproblemer og ødelagte mavemuskler efter at have deltaget i et såkaldt adventure race
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/200275_2.jpg
 (Foto: Thomas Rønn/TV 2)

Der ventede de håbefulde aspiranter endnu flere strabadser i aftenens afsnit af ”Korpset”.

De tilbageværende fem aspiranter skulle teste deres evner til at bevare roen på en skydebane, før de blev sendt ud på en opslidende march med en kammerat enten på skulderen eller ryggen.

For aspirant nummer syv blev aftenens prøvelser til sidst for meget.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2019-07-31_kl._15.14.42.png
 (Foto: TV 2)

Søren måtte til sidst forlade "Korpset", efter hans ribben gav ham voldsomme smerter. Foto: Thomas Rønn/TV 2

Søren Trangbæk smed til sidst sit armbind – han havde simpelthen for store smerter i sine trykkede ribben til at fortsætte.

At presse sig selv til det alleryderste er dog ikke uvant for den 38-årige projektleder fra Hinnerup.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2019-07-31_kl._14.53.59.png

"Korpsets" læge sagde til Søren, at hans helbred ikke var i fare, hvis han fortsatte. Søren vurderede dog, at han var i for mange smerter. Foto: TV 2

Han har blandt andet flere gennemført flere maratons og adventure races – det sidste dog ikke uden at ende i alvorlige helbredsproblemer.

Det fortæller Søren Trangbæk til SE og HØR.

Den eventyrlystne jyde blev akut indlagt på hospitalet, efter at han havde deltaget i en af sine adventure races. Han fik nemlig store problemer med blandt andet sit hjerte som følge af ekstremsporten.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20190730_dm_soeren_korpset_interview_017.jpeg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Søren elsker at presse sig selv fysisk. Hans maraton-rekord er på 3 timer og 7 sekunder, mens han rekord for at have gennemført en triatlon ligger på 10 timer og 23 sekunder. Foto: Dan Mariegaard

- Der havde jeg trykken for brystet, og begge mine hænder sov. Mine mavemuskler var blevet beskadiget, og mit hjerte var blevet større, og desuden var jeg dehydreret.

- Så jeg blev indlagt, og det var noget af et wakeup call, fortæller Søren Trangbæk, der dog ikke har slukket helt for motionen, selv om han i dag passer bedre på ikke at presse sin krop udover det, den kan holde til:

Køb næste uges udgave af SE og HØR og læs det store interview med Søren fra "Korpset"

- Nu er jeg afsted fem gange om ugen, og nu er det løb, cykling og styrketræning, fortæller Søren Trangbæk til SE og HØR.

Sponsoreret indhold