Kendte 21. juli 2016

Kone tager foto – afslører dyr hemmelighed

Manchester Uniteds milliondyre taktik på grønsværen er lige blevet lækket – af et foto taget af manageren Joseph Mourinhos kone. Ups!
(Foto: Twitter)

Dette er muligvis ikke det bedste billede af Manchester United-manager Joseph Mourinho. Det er både sløret. Det er uskarpt. Og så har fodboldmanageren sågar lukkede øjne.

Men billedet – der er taget af Mourinhos kone – er alligevel blevet noget af et hot emne i fodboldbranchen, og det er der en ganske pebret årsag til.

For billedet viser nemlig ikke kun den 53-årige Manchester-manager for det engelske succeshold. Det viser også fodboldholdets milliondyre taktik på grønsværen. Hovsa!

Det skriver det britiske medie The Sun.

Således kan man i venstre side af billedet spotte en gennemsigtig tavle, hvor der med rød tusch er skrevet navne på flere af spillerne fra den engelske klub.

Spillere som Mourinho åbenbart har som favoritter til at hive sejren hjem på grønsværen. På taktikplanen kan man ifølge det britiske medie The Sun se navnet på Juventus-spilleren Paul Pogba.

Det er velkendt, at Manchester United har forsøgt at kapre Juventus-spilleren og sågar er villig til at kaste £105 millioner pund efter ham –  og med dette foto tyder noget altså på, at Manchester United er meget overbevist om, at handlen er i hus.

Derudover viser den lækkede taktikplan også, at Michael Carrick og Marouane Fellaini er førstevalg som midtbanespillerne, mens det også lader til, at der er dårlig nyt for forsvarsspillerne Daley Blind og Marcus Rojo. De er nemlig ikke længere førstevalget til forsvarspladserne – det er i stedet Chris Smalling og Luke Shaw.

Ja, så der er altså godt nyt til andre klubber, der gerne vil have lidt indblik i Manchester Uniteds milliondyre taktik. Mon ikke konen har lidt røde ører?

Se billedet herunder:

(Foto: Twitter)

Det "flotte" og MEGET dyre foto. Foto: Twitter

Zoomer man ind på billedet, kan man tydeligt se navnene på en række af Manchester United-spillerne. Foto: Twitter

Sponsoreret indhold