Kendte24. september 2015

Kommende far: - Der er en ”ung mands ansigt” på ultralydsbilledet

En kommende far er ikke i tvivl om, at der er andet end deres kommende baby på ultralydsbilledet. Se her og bedøm selv her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ultralyd.jpg
 Facebook

Bliver det mon en pige? Eller er det en lille dreng, vi får?

Sådan har mange gravide par nok spurgt sig selv, men for et skotsk par fra Motherwell er svaret dog blevet en ganske anden.

Den kommende far er nemlig ikke i tvivl om, at der i maven på hans gravide kæreste befinder sig andet end en lille baby med ti fingre og ti tæer.

- Du kan tydeligt se ansigtet af en ung mand på scanningsbilledet. Vi kan ikke forklare det, og vi er en smule forskrækkede, afslører den kommende far, John Reynolds, over for det britiske medie Mirror.

https://imgix.seoghoer.dk/ansigt.jpg
 Facebook

Kan du spotte ansigtet på scanningsbilledet?

Hans kæreste – Yvonne Spence – er gravid i 32. uge og fik foretaget den seneste scanning sidste uge. Og parret opdagede ikke noget usædvanligt i begyndelsen.

- Vi opdagede ingenting, indtil vi kom hjem og kiggede på scanningsbilledet igen, vi var mere interesserede i at få at vide, at alt var ok med vores baby, tilføjer faderen.

Og heldigvis er alt, som det skal være. ”Den unge mand” kan ingen dog forklare, men mon ikke det bare er noget ganske naturligt.

Det skotske par er bestemt ikke de første, der har opdaget, at de venter noget ”specielt”. I sommers fandt et britisk par fra Liverpool ud af, at de ventede noget som specielt som en dinosaur.

I hvert fald mente parret, at man med al tydelighed kunne se hovedet af en brontosaurus på scanningsbilledet.

Det billede kan du se herunder:

https://imgix.seoghoer.dk/dinosauar.jpg
 Leanne Sullivan

Sponsoreret indhold