KLAMT! Flaske fyldt med urin leveret med måltidskasse

Jessica Alba har tidligere reklameret for måltidskasserne fra Hello Fresh

Jessica Alba har tidligere reklameret for måltidskasserne fra Hello Fresh

Foto: MEGA

Måltidskasser er populære som aldrig før, men britiske Oliver McManus får nu folk til at overveje de populære abonnementsordninger. 

McManus havde bestilt en måltidskasse fra Hello Fresh, og i kassen lå bestemt noget, der var friskt - måske lidt for friskt ...

I kassen sammen med hoisin-oksekød og krydret kylling i yoghurt lå en Coca Cola-flaske, som dog ikke var fyldt med originalt indhold. 

Artiklen fortsætter under tweetet

- Hej, @HelloFreshUK: Hvorfor har jeg modtaget nogens pis på flaske som del af min ordre? Jeg ser frem til jeres svar på dette, skriver han på Twitter. 

Siden er hans tweet gået viralt, og over for Metro uddyber McManus sin ubehagelige oplevelse:

- Jeg er overrasket over, at så mange er interesserede i dette, og det sidste, jeg vil have, er, at nogen bliver fyret på grund af dette - det er uheldigt, at det skete, men sket er sket. Den mad, som de leverede, som var pakket ind i emballage, var meget lækker!, fortæller han til det britiske medie. 

Hello Fresh har efterfølgende taget kontakt til McManus og sagt undskyld. De vil nu undersøge, hvordan det kunne ske, at den urinfyldte flaske endte i hans måltidskasse. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close