Kendte29. september 2022

Komiker Brian Mørk ramt af stress: Hentet i ambulance

Standupkomikeren fik sig lidt af en forskrækkelse natten til torsdag, da han mistænkte blodpropper i hjertet. Det resulterede i en tur på et travlt Holbæk Sygehus
Komiker Brian Mørk er ramt af stress - hvilket sendte ham akut på hospitalet torsdag nat 
Komiker Brian Mørk er ramt af stress - hvilket sendte ham akut på hospitalet torsdag nat
 Foto: Ritzau Scanpix

Den tidligere så populære komiker, Brian Mørk, 48, måtte natten til torsdag pludselig hastes i ambulance til Holbæk Sygehus, da han oplevede smerter ved hjertet.

Det oplyser han på sin Instagram-profil, hvor han har postet et foto fra hospitalssengen. Et foto der dog heldigvis inkluderer en beroligende tommel op.

For der var heldigvis ikke tale om en blodprop, som ellers frygtet.

Endte i hospitalsseng

I sin tekst takker han først og fremmest det danske velfærdssystem, der greb ham, da han pludselig fik mistanke om at han var alvorligt syg.

– Tak til velfærds-Danmark for en hurtig ambulance og et utroligt overbebyrdet men behageligt nat-personale på Holbæk sygehus, skriver han, og fortsætter:


– Alt er godt igen. Det viser sig at stress åbenbart kan føles som blodpropper i hjertet. Så ved vi det.

Følgere, kollegaer og venner sender den hospitalssengeliggende komiker og manuskriptforfatter en masse hilsner med god bedring afsted under hans billede på Instagram.

SE og HØR arbejder i øjeblikket på at få en uddybende kommentar fra Brian Mørk.

Voldsom shitstorm

Hvis der – som Brian Mørk frygter – er tale om en stressreaktion, så er det måske ikke så underligt.

De seneste år har den 48-årige standupper været trukket gennem mediemøllen samt befundet sig i midten af orkanens øje på et niveau, der har kostet ham dyrt.

Både følelsesmæssigt, men han er også helt konkret ramt på pengepungen, fortalte han tidligere denne måned.

– Inden for det sidste års tid er min indkomst dalet med over 70 procent. Sagde han til BT.

Bookerne ringer ikke mere – og det er ifølge Brian Mørk en direkte konsekvens af den shitstorm, som han havnede i, da han blandede sig i #metoo-debatten og anklagerne mod Naser Khader.

– Fordi folk, der sidder og skal booke en komiker, de kan ikke engang huske, hvad det handlede om, de kan bare huske, der var et eller andet med Brian Mørk. 'Har han voldtaget nogen, var han pædofil, der var et eller andet. Vi tager en anden'. Og det kan jeg godt mærke, fortalte han til mediet.

Sponsoreret indhold