Kendte 28. november 2021

Køligt ægteskab? Pryanka Chopra sviner Nick Jonas

SE og HØR STREAMING: Jonas-brødrene har sat sig i det varme sæde og er klar til at blive roastet af venner og familie. I den forbindelse er der særligt én person, der ikke holder igen
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den indiske skønhed Priyanka Chopra har bestemt ikke svært ved at tage tykt pis på sin ti år yngre mand, Nick Jonas.

I forbindelse med optagelserne til det nye Netflix-special "Jonas Brothers Family Roast" har de tre brødre, Nick, Joe og Kevin Jonas sat sig godt tilrette i de brune stole, mens familiemedlemmer og kendisser er klar til at roaste drengene. 

Og det er ikke hvem som helst, der er dukket op for at svine poptrioen til.

Artiklen fortsætter efter billedet...

Foto: Netflix

Priyanka giver den hele armen i det nye Netflix-special "Jonas Brothers Family Roast" (Foto: Netflix)

Kim Kardashians seneste stykke legetøj, komikeren Pete Davidson, er på scenen, ligesom Niall Horan fra One Direction, skuespilleren Lilly Singh, Jack Whitehall og Gabriel Iglesias også medvirker. 

Med Kenan Thompson i spidsen som vært og John Legend som musikalsk indslag får de tre Jonas-hustruer også lov til at komme til orde. Her er det særligt den 39-årige Priyanka Chopra, som er gift med den 29-årige Nick Jonas, der giver den fuld spade. 

- Nick og jeg har ti år imellem os. Det har vi, lyder det fra "White Tiger"-skuespilleren, der i december 2018 blev gift med Jonas-musikeren. 

- Der er så mange af 90'ernes popkulturelle referencer, som han ikke forstår, og så bliver jeg nødt til at forklare det for ham.

- Han viser eksempelvis mig, hvordan TikTok virker. Så viser jeg ham, hvordan en succesfuld skuespillerkarriere ser ud.

Priyanka driller også sin mand med, at de begge især har knyttet bånd over deres kærlighed til et særligt menneske: Nemlig Nick Jonas. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Foto: Netflix

Kevin, Joe og Nick Jonas har sat sig i det varme sæde for at blive roastet. (Foto: Netflix)

- Seriøst, jeg vil gerne tale om, hvor meget jeg elsker min mand, og en af de ting, jeg elsker ved min mand er, hvor meget vi har til fælles. I ved eksempelvis så er vi begge fuldstændigt, totalt, helt besatte - og jeg mener besatte - af Nick Jonas. Vi elsker Nick Jonas. Han er vores favorit. 

Og ja, Nick Jonas er jo naturligvis Priyankas mand. 

Priyanka tager også pis på, at der i årevis har floreret rygter om, at hendes ægteskab med Nick skulle være et PR-stunt. 

- Hvordan kunne det overhovedet være? Jeg vidste ikke en gang, hvor kendt Nick var. 

"Jonas Brothers Family Roast" kan ses på Netflix nu. 

Se traileren til "Jonas Brothers Family Roast" øverst i artiklen. 

Sponsoreret indhold