Kendte2. april 2020

Priyanka Chopra: Sådan holder vi forholdet i live

Jonas Brothers-sangeren Nick Jonas og den ti år ældre skuespiller Priyanka Cophra er et af Hollywoods hotteste og mest elskede par for tiden. Og nu deler den indiske skuespillerinde opskriften på deres holdbare forhold og planerne om at starte en familie
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega595345_001.jpg
 Foto: MEGA

Hvordan formår Priyanka Chopra og Nick Jonas at holde forholdet i live, når de begge har travle kalendere med film og sceneoptrædener?

De to mødte hinanden tilbage i starten af 2017, da den nu 27-årige Nick Jonas skrev en privatbesked til skuespilleren på hendes Twitterprofil, fortalte han i sin tid et interview med Vouge.

Og det var hun ganske glad for – faktisk sendte hun ham sit nummer med det samme, så de kunne sms’e i stedet for at skrive over Twitter.

De to mødte hinanden første gang til Vanity Fair Oscars efterfest tilbage i 2017, og kun måneder efter var Nick nede på ét knæ og fik sit ”ja”.

Men selv om de hurtigt blev forlovede og gift, ja, så holder de stadig ved.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/mega318614_001.jpg
 Foto: MEGA

Nick Jonas og Priyanka Chopra blev gift i december 2018 - glade dengang, og tilsyneladende stadig i dag, Foto: MEGA

En regel holder kærligheden i live

Ifølge skuespilleren er det denne ene regel, der har hjulpet dem med at prioritere hinanden – og altså holde gejsten ved lige.

- Der går ikke mere end to-tre uger, hvor vi ikke ser hinanden, fortæller Priyanka til det amerikanske blad Tatler.

- Det er en klar regel. Ellers er det simpelthen for hårdt, og du er nødt til at arbejde på dit forhold og prioritere det.

Vil gerne stifte familie

- Lige nu er dette års kalender fyldt op for mig i forhold til arbejde. Men at få en familie, det er virkelig vigtigt for mig, siger hun i interviewet.

Men for nu har de to hænderne fulde med både arbejde og deres nye hundehvalp Gino, som Nick Jonas overraskede konen med tilbage i december 2019.

Sponsoreret indhold