Køber sommerhus: Hansens hytte

Mikkel Hansens snart to år gamle søn, Eddie Max, kommer ikke til at undvære klatretræer og traveture i naturen, selv om han og hans forældre til daglig bor i storbyen Paris.

Den 33-årige håndboldstjerne og hans 34-årige hustru, Stephanie Gundelach, 34, har nemlig købt en candyflossfarvet sommerbolig knap tre kilometer fra kysten i Tisvildeleje i Nordsjælland.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Mikkel Hansen og Stephanie Gundelach får til daglig storby nok i Paris. Nu kan de tilbyde sønnen, Eddie Max, frisk luft i Tisvilde. (Foto: Dan Mariegaard)

Parret overtager et hus, som er mere end 100 år gammelt. De 134 kvadratmeter er fordelt mellem stueetagen og første sal. Huset har stråtag og sprossevinduer, og Paris Saint-Germain-spilleren fik nøglerne til sit nye fristed den 1. oktober.

Prisen for ferieboligen blev 5,6 mio. kr., hvilket er 400.000 kr. mindre end udbudsprisen. Mikkel Hansen og Stephanie Gundelach har i forbindelse med købet optaget et kreditforeningslån på 4.271.000 kr. til én procent i rente.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Den rosafarvede hytte ligger på en knap 3.000 kvadratmeter stor grund. (Foto: Hanne Juul)

Mikkel Hansen søger i øvrigt fortsat nogen, der vil leje hans 185 kvadratmeter store lejlighed på Østerbro i København. Depositum er på 90.000 kr., og huslejen er på 30.000 kr. om måneden.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close