Kendte25. september 2021

Knust Sarah Jessica Parker bryder tavsheden efter dødsfald

Den 56-årige ”Sex and the city”-stjerne beskriver nyheden om sin nære ven Willie Garsons død som ”ubærlig”.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Der har været tavst omkring kvinden bag Carrie Bradshaw siden den chokerende nyhed om kollegaen – og en af hendes bedste venner – Willie Garson pludselige død forleden.

Efter en længere kamp mod kræften, mistede skuespilleren kendt som Stanford Blatch i New Yorker-serien livet i en alder af bare 57 år.

Men nu tager Sarah Jessica Parker bladet fra munden, og i et rørende opslag på Instagram sender hun en smuk hyldest til sin ven gennem 30 år.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/mega788706_005.jpg
 Foto: MEGA

Stjernerne bag den ikoniske serie er ved at få de sidste scener i kassen, før historien om storbyvenindernes jagt på kærligheden vender tilbage på HBO (Foto: MEGA)

- Det har ikke været til at bære. Nogle gange er tavshed også en erklæring. Om betydningen. Smerten. Betydningen af tabet af 30 års venskab. Et ægte venskab, der gav plads til hemmeligheder, eventyr, en fælles professionel familie, sandheder, koncerter, ture, måltider, telefonsamtaler sent om aftenen, en fælles hengivenhed til det at være forælder, skriver hun.

Optog serie sammen

Willie Garson var ligesom Sarah Jesscia i færd med at indspille scener til den kommende ”Sex and the city”-opfølger, ”And Just Like That”. Stjernen nævner, at det nu kun er minderne om sin gode ven og kollega, som hun kan klamre sig til.

- Willie, jeg vil savne alt ved dig, og jeg vil blive ved med at genopleve vores sidste øjeblikke sammen. Jeg vil genlæse alle besked fra dine sidste dage og nedskrive vores sidste opkald, skriver hun videre.

- Dit fravær skaber et krater, som jeg vil fylde ved at nyde alle vores minder - også dem, der er gemt så langt væk, at de endnu ikke er kommet frem igen, lyder det fra Sarah Jessica Parker.

Sponsoreret indhold