Kendte1. marts 2022

Knap 2 år efter Naya Riveras død: Nu er det afgjort

”Glee”-skuespillerindens eksmand, Ryan Dorsey sagsøgte Ventura County på vegne af parrets fælles søn, Josey få måneder efter hendes tragiske død
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sangerinden og skuespillerinden Naya Rivera nåede kun at blive 33 år, før hun under ganske hjerteskærende omstændigheder blev fundet død.

Det skete, efter hun var draget ud på en hyggelig bådtur med sin søn, Josey Hollis Dorsey, der dengang kun var fire år gammel, i juli 2020.

I november samme år besluttede skuespillerindens eksmand, Ryan Dorsey, der er far til sønnen Josey, at anlægge et søgsmål på vegne af sønnen med argumentet om, at hendes død kunne have været forhindret.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega688921_017_1.jpg
 Foto: MEGA

Naya Rivera med sin søn i armene. Foto: MEGA

Nu, knap to år efter hendes død, er sagen blevet afgjort til fordel for familien og parrets i dag seksårige søn.

Det skriver People.

– Med dette forlig vil Josey modtage en retfærdig kompensation for at skulle udstå drukningen af sin elskede mor. Men selv om tabet af Joseys mor aldrig vil kunne erstattes af andet, så er vi meget glade for det økonomiske forlig, der uden tvivl vil kunne støtte Josey og hans liv fremadrettet, efter denne tragedie, skriver familiens advokat, Amjad M. Khan i en pressemeddelelse.

Ifølge advokaten så skal forliget endeligt godkendes af domstolen i Ventura County den 16. marts.

Kunne have været undgået

Naya Rivera tog sin dengang fireårige søn, Josey med ud på en lejet båd på søen Lake Piru i Californien den 8. juli 2020.

Et par timer efter, de to var sejlet ud blev hendes søn fundet drivende rundt alene på båden.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega688921_006_0.jpg
 Foto: MEGA

Foto: MEGA

Josey fortalte, at han var alene, fordi hans mor var hoppet i vandet for at tage sig en svømmetur.

Hun blev først fundet fem dage efter sin forsvinden.

Efterforskere fortalte efterfølgende, at Rivera måtte være død i et tragisk forsøg på at redde sig selv og sin søn, efter båden var drevet væk fra dem grundet strømme i søen.

Ifølge eksmanden kunne hendes død have været undgået, hvis den lejede båd havde haft det rette udstyr ombord, der er krævet for at overholde U.S. Coast Guards sikkerhedsforanstaltninger.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega688921_051.jpg
 Foto: MEGA

Naya Rivera fotograferet sammen med eksmanden, Ryan Dorsey. Foto: MEGA

I søgsmålet stod det videre beskrevet, hvordan søen har en ”dødelig” historie, og at der ikke var sat et eneste skilt op, der advarede om de stærke strømme.

Rivera er i dag en ud af mere end to dusin mennesker, der er druknet i Lake Piru siden 1959, står det videre beskrevet i dokumentet.

Sponsoreret indhold