Kendte8. januar 2024

Klip med Taylor Swift og Selena Gomez går viralt, og folk er helt sikre: De taler om HAM

Fans er overbeviste om, at det er Kylie Jenner, der gav Selena Gomez det rungende nej, som resulterede i ugens mest opsigtsvækkende sladderklub
Selena Gomez arrives at the 81st Golden Globe Awards on Sunday, Jan. 7, 2024, at the Beverly Hilton in Beverly Hills, Calif. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)
Selena Gomez på den røde løber til årets Golden Globes.
 Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Internettet kan ikke få nok: Timothee Chalamet og Kylie Jenner stjæler showet til Golden Globes

Det er Kylie Jenner, der styrer showet!

I hvert fald hvis man skal tro på det, som flere X- og Instagram-brugere er kommet frem til efter en helt særlig hændelse ved søndagens Golden Globe-uddeling.

Det hele startede med et klip af Gomez, der kommer over til Swift-bordet med noget på hjerte. Det blev fanget af den i forvejen SE og HØR-udnævnte genialitet til kameramand under en af showets mange reklamepauser.

Her kunne de to popveninder, den 34-årige Taylor Swift og den 31-årige Selena Gomez, ses sladre løs på ægte "Gossip Girl"-facon om noget, som Gomez tilsyneladende lige havde været ude for.

Og det, som "Single Soon"-sangerinden kunne berette over for Swift og Keleigh Teller, lod til at være ganske sindsoprivende.

De to lyttende kvinder leverer i hvert fald åben mund og polypper adskillige gange i løbet af samtalen. En samtale som den ikoniske skuespiller Willem Defoe i øvrigt var placeret lige ved siden af, men som ikke lod til at vække stor interesse.

Nu er det dog de færreste, der faktisk er som Willem Defoe, og derfor har klippet af de tre sladdertanter bredt sig som en steppebrand på internettet, og der er lystigt blevet delt endnu flere klip, så det (næsten) er muligt at høre, hvad der bliver talt om.

Internettets teori er i hvert fald blevet til, at Selena Gomez godt kunne have tænkt sig at få et lille foto med en af showets andre gæster, Timothee Chalamet, og at Chalamets date, Kylie Jenner, i den forbindelse havde trukket en streg i sandet.

- Jeg bad om et billede med ham og hun sagde nej, siger Selena Gomez.

- Med Timothee?, lyder spørgsmålet fra Keleigh, hvilket udløser et bebrejdende nik fra Gomez.

Flere mener desuden at kunne høre Taylor Swift sige:

- Hvad sagde hun?

Der er dog ikke meget, der tyder på, at dramaet har haft den store betydning for den 28-årige Timothee Chalamet og den 26-årige Kylie Jenner.

Kendisveninderne Selena Gomez og Taylor Swift under en de mange pauser til søndagens Golden Globes på Beverly Hilton-hotellet i Beverly Hills, Los Angeles.
Kendisveninderne Selena Gomez og Taylor Swift under en de mange pauser til søndagens Golden Globes på Beverly Hilton-hotellet i Beverly Hills, Los Angeles.
 Foto: Sonja Flemming/SIPA/Ritzau Scanpix

Det forelskede par hyggede nemlig igennem ved et af de andre borde, hvor de adskillige gange blev spottet på live tv kaste dybe blikke i retning af hinanden og sågar kysse.

Både Timothee Chalamet, Taylor Swift og Selena Gomez var nomineret til hver deres pris ved nattens prisuddeling, men alle gik tomhændet hjem. Undtaget Chalamet, tydeligvis.

Se alle billederne fra den røde løber her:

Golden Globes 2024: Rød løber

Sponsoreret indhold