Kendte8. januar 2024

Internettet kan ikke få nok: Timothee Chalamet og Kylie Jenner stjæler showet til Golden Globes

Timothee Chalamet gik den røde løber alene, men han hyggede til internettets store fornøjelse løs med sin date Kylie Jenner hele aftenen
Timothee Chalamet havde taget Kylie Jenner med som aftenens date.
Timothee Chalamet havde taget Kylie Jenner med som aftenens date.
 Foto: Jordan Strauss/AP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Rose McIver overrasker til Golden Globes: Viser babybulen frem

Åhhhh, den kærlighed!

Mens andre normale mennesker tager deres date en tur med rundt om søerne (seriøst, lad være) eller går en tur i biografen, så forholder det sig noget anderledes i Hollywood.

Har man fundet den rigtige type på Raya, så kan man sågar være heldig nok at blive slæbt med til en fornem prisuddeling på Beverly Hilton Hotel i Beverly Hills.

Og det var også, hvad der søndag aften skete for den 26-årige realityprinsesse Kylie Jenner.

Om hun har mødt Timothee Chalamet på Raya, melder historien ikke noget om, men hun var i hvert fald aftenens date, da den 28-årige "Wonka"-stjerne dukkede op til dette års Golden Globes.

"The Kardashians"-divaen blev spottet af årets suverænt bedste kameramand i reklamepauserne, hvor hun sad tæt op ad Chalamet og kyssede løs.

Kylie Jenner var med for at heppe på kæresten, der var nomineret for sin hovedrolle i filmen "Wonka", hvor han konkurrede med både Paul Giamatti for "The Holdovers", Jeffrey Wright for "American Fiction", Matt Damon for "Air", Nicolas Cage for "Dream Scenario" og Joaquin Phoenix for "Beau Is Afraid".

De søde klip og billeder af det forelskede par, der først blev knyttet sammen tilbage i april sidste år, har da også fået adskillige internetriddere til at hvine af fryd.

- Kylie Jenner er fucking forelsket, lyder dommen fra en X-bruger.

- Timothee Chalamet og Kylie Jenner er helt klart forelskede, stemmer en anden X-bruger i.

Kyssede løs til Beyoncé-koncert

Rygterne om en Chalamet-Jenner-romance begyndte første gang at florere sidste forår, og der gik da også adskillige måneder, før parret blev spottet sammen i offentligheden.

Helt hedt blev det, da Jenner og resten af Kardashian-klanen var dukket op til Beyonce-koncert i Los Angeles, hvor Kylie Cosmetics-grundlæggeren blev set med armene omkring "Dune"-skuespilleren det mest af tiden.

Kylie Jenner har i mange år dannet par med rapperen Travis Scott, som hun har to børn med.

Timothee Chalamet har tidligere dannet par med Madonnas datter, Lourdes Leon, Johnny Depps datter, Lily Rose Depp og Eiza González.

Se billederne fra Golden Globes 2024 her:

Golden Globes 2024: Rød løber

Sponsoreret indhold