Kendte24. januar 2022

Klædt i lak og læder: Kanye West viser kæresten Julia Fox frem

Kanye West er i fuld gang med at overtage modeugen i Paris. Denne gang er det dog ikke med Kim Kardashian ved sin side
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Normalt er Kanye West og Kim Kardashian side om side, når det gælder om at vise sig frem i vilde outfits til modeugen - og især den parisiske modeuge.

Men det er efterhånden på tide at erkende, at Kimye er fortid. Kanye har nemlig fundet sig en ny påklædningsdukke i form af den 31-årige skuespillerinde Julia Fox.

De to stjerner debuterede som par på den røde løber, da de i weekenden dukkede op til Kenzo-showet i Paris. Her viste de sig frem i ægte Britney-Justin-stil klædt i matchende denim outfits, og mandag kom turen så til Schiaparelli, hvor parret havde valgt at gå i en noget anden retning.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/mega822213_017.jpg
 Foto: MEGA

Kærlighedsfesten fortsætter i Paris for Kanye og Julia Fox. (Foto: MEGA)

https://imgix.seoghoer.dk/mega822213_008.jpg
 Foto: MEGA

Der var masser af fotografer og journalister på gaden, der alle ønskede at få et glimt af det hotte kendispar, da de ankom til modeugen i Paris mandag. (Foto: MEGA)

Den smukke "Uncut Gems"-stjerne var ligesom den 44-årige ordsmed klædt i sort læder fra top til tå, og mens Kanye bar en sort elefanthue, havde Fox valgt en heftig omgang sort statement-makeup rundt om øjnene.

Det vilde Matrix-lignende outfit blev desuden toppet med store guldøreringe og et Madonna-esque frontparti.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/mega822069_004.jpg
 Foto: MEGA

Der skal et nyt outfit til, når man skal på restaurant. (Foto: MEGA)

Rød lak om aftenen

Senere på dagen blev Julia og Kanye fanget af fotograferne, da de bevægede sig ud i det parisiske natteliv for at få en bid at spise, og det krævede naturligvis et nyt outfit.

Denne gang var Fox derfor klædt i en lang, sexet læderkjole pyntet med en lang sort læderjakke, som vi gætter på, at Kanye har valgt til hende.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/mega822016_011.jpg
 Foto: MEGA

Til Kenzo-showet i weekenden stod den på denimoutfits for det labre par. (Foto: MEGA)

Parret, der havde deres første date nytårsaften i Miami, har haft fart på modeeventyret, og "Yeezus"-rapperen har i løbet den forgangne måned overhældt den mørkhårede skuespillerinde med massevis af designertøj. Blandt andet har Fox afsløret, hvordan rapperen havde fyldt en hel hotelsuite med tøj udvalgt særligt til hende.

I mellemtiden har Kanyes kommende ekshustru, Kim Kardashian, sikkert travlt med at berolige sin unge flirt Pete Davidson om, at West ikke er efter ham til trods for den sviner, Kanye i forrige uge sendte i "SNL"-stjernens retning. Lidt mere sikkerhed er det dog blevet til for den stakkels Pete.

Sponsoreret indhold