Kit Harington udskrevet fra afvænningsklinik: Tilbage i London

Foto: MEGA

I slutningen af maj kom det frem, at Kit Harington tog sig en pause fra rampelyset. Skuespilleren havde nemlig indlagt sig selv på en afvænningsklinik, der specialiserer sig i stress og alkoholmisbrug

Her var Harington igennem forskellige behandlinger i forsøget på at bekæmpe den stress, han har været ramt af. 

Men nu ser det ud som om, at Harington er på vej tilbage. Han er nemlig blevet spottet i London i England i mandags - og han ser sundere ud end nogensinde, skriver E News.

- Han har det bedre og kæmper videre. Det har været en positiv oplevelse at komme væk og være i stand til at genoplade uden de daglige stressfaktorer og omverdenens indflydelse. Han har fået klarhed, og han er forhåbningsfuld, fortæller en kilde til mediet. 

Kilden fortæller derudover, at det er omkring en uge siden, at Harington forlod klinikken. Og det har været godt for Harington at være afsted. 

- Han har lært meget om sig selv, og han er meget fokuseret og har det bedre, siger kilden.

Kit Harington er gift med Rose Leslie, som han mødte under "Game of Thrones" (foto: MEGA) 

Og nu er Harington tilbage i London, hvor han føler sig fortrøstningsfuld omkring fremtiden. Han er glad, og han er, ifølge kilden, klar til at vende tilbage til livet. 

- Han tager små skridt og lever én dag ad gangen, siger kilden. 

Kit Harington lod sig selv indlægge som følge af nogle personlige problemer. Blandt andet var det svært forskuespilleren at håndtere slutningen på "Game of Thrones", hvor han spiller én af hovedrollerne som Jon Snow, fordi serien har fyldt i hans liv så længe.

Og netop rollen som Jon Snow betød uendeligt meget for Harington, som efterfølgende havde svært ved at definere, hvem han var - og hvad han skulle nu. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close