Kirkeklokkerne kimer: Sommerbryllup

Kathrine Kjær, 27, og Anne Linnet stråler af glæde og har svært ved at holde fingrene fra hinanden, når de møder op til arrangementer sammen.

Kathrine Kjær, 27, og Anne Linnet stråler af glæde og har svært ved at holde fingrene fra hinanden, når de møder op til arrangementer sammen.

(Foto: Peter Grosen)

Sangerinden og hendes 38 år yngre kæreste, Kathrine Kjær, strålede af lykke, da de på en hed sommerdag sidste år var til modeuge i København.

– Vi er meget glade, sagde de næsten i munden på hinanden, og den unge jurastuderende afslørede, at de skal giftes i august i år.

Der er tilsyneladende lagt op til et romantisk bryllup:

– Ja, vi skal giftes i kirke, sagde Anne Linnet.

Turtelduerne blev forlovet på en ferie til Maldiverne i marts sidste år.

Smaskforelsket

Parret mødtes i september 2017 og flyttede sammen sidste år. Anne Linnet slog ifølge Kathrine Kjær fuldstændig benene væk under hende, og det er gengældt.

– Jeg er jo smaskforelsket. Det er skønt, og det optager mig RET meget, fortalte sangerinden i januar til Eurowoman.

Hun betegner sin unge samleverske som ”ekstraordinært fantastisk”. De komplementerer hinanden perfekt, og det føles, som om de har kendt hinanden i evigheder, har hun fortalt.

Om de skal have børn, melder historien ifølge Anne Linnet ikke noget om. Men hvis de skal, skal Kathrine Kjær først være færdig med sin uddannelse, og det varer endnu et par år.

Mor til syv

Det bliver 2. gang, at Anne Linnet gifter sig med en yngre kvinde. Hun og den 34 år yngre Tessa Franck blev skilt i 2013. De er forældre til Isolde og Nemo.

​Artiklen fortsætter under billedet ...

Tessa Franck var gift med Anne Linnet i tre år og fødte deres fælles børn Nemo på nu fem år og Isolde, der nu er otte år. (Foto: Claus Poulsen)

Anne Linnet har i alt syv børn. Hun fik Evamaria, 45, og Marcus, 41, med sin første mand, den 11 år ældre musiker Holger Laumann, som hun flyttede sammen med som 18-årig.

Artiklen fortsætter under billederne ...

Holger Laumann var så stolt, da han og Anne Linnets datter Evamaria blev uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium i København. Hun har ved flere lejligheder sunget sammen med sin mor. (Foto: Winnifred Eriksen)

Marcus Linnet er musiker og producer og har senest optrådt sammen med sin mor på hendes turné ”Jeg er jo lige her” i vinter. (Foto: Mikael Rieck)

Holger Laumann døde pludseligt i 2007, kun 64 år gammel. Anne Linnet havde bevaret et godt forhold til sin eksmand og var med til at bære hans kiste.

​Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Michael Medgyesi)

Desuden er Anne Linnet mor til popsangeren Xander, hvis far er den tidligere model Mads Buhl Nielsen, samt Maria, 29 og Peter, 24, som hun adopterede fra Rumænien.

​Artiklen fortsætter under billederne ...

Xander, 31, sang sammen med sin mor til Danmarks Indsamling sidste år. (Foto: Thomas Laursen)

Sønnen Peter, der er danser, identificerer sig i dag hverken som han eller hun og vil helst kaldes P. (Foto: Claus Poulsen)

Anne Linnet er også bedstemor til flere børn.

Ikke lesbisk

Selv om Anne Linnet primært har været sammen med kvinder, siden hun blev skilt fra Holger Laumann i 1985, betegner hun ikke sig selv som lesbisk.

– Jeg er ikke og har aldrig været lesbisk. Lesbiske kan slet ikke forestille sig forhold til mænd. Det kan jeg sagtens, har hun sagt.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Anne Mette Nielsen var kæreste med Anne Linnet, da Alexander var lille. De gik fra hinanden, da han var to. (Foto: SE og HØR)

Men hun har det fint med, hvis nogen synes, at hun har gjort opmærksom på det på en okay måde. Så har de måske ikke haft så svært ved at fortælle det til deres forældre.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close