Kendte6. november 2017

Kirke-morder delte grufuldt Facebook-opslag få dage før massakre

Den 26-årige mand, der søndag gik amok i First Baptist Church i Sutherland Springs i Texas og dræbte 26 mennesker, delte et rystende Facebook-opslag blot få dage før sin massakre. Facebook-opslaget indikerede, at den 26-årige havde planlagt en dyster handling
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.9191075b.jpg
 Foto: All Over

En 26-årig mand gik søndag amok i First Baptist Church i Sutherland Springs i Texas.

Tungt bevæbnet med en riffel af mærket Ruger begyndte han at skyde mod de sagesløse kirkegængere – og han nåede at dræbe 26 uskyldige, før at han flygtede fra stedet.

Få dage før sin massakre delte den formodede gerningsmand, Devin Kelley, et Facebook-opslag, der indikerede, at han havde planer om at gennemføre en dyster handling.

På Facebook delte han således et billede af en riffel og skrev ”She’s a bad bitch” som kommentar til billedet.

Det er endnu uvist, om riflen på Facebook-opslaget er identisk med den riffel, som 26-årige Devin Kelley benyttede under søndagens massakre.

https://imgix.seoghoer.dk/devin_kelley2.jpg

Devin Kelley delte dette på Facebook få dage før søndagens massakre. Foto: Privat

Skyderiet begyndte omkring klokken 11.20 lokal tid, da en masse kirkegængere var samlet i First Baptist Church i Sutherland Springs. Det lykkedes gerningsmanden – der var iført skudsikker vest – at dræbe 26 mennesker og såre yderligere 20, før at han flygtede fra stedet.

Flere tililende privatpersoner forsøgte at stoppe gerningsmanden ved at affyre skud mod ham, men det lykkedes ham at slippe væk i bil.

Devin Kelley blev forfulgt af flere privatpersoner i bil og kørte til sidst galt.

Han blev fundet død i sin bil.

Hvorvidt han tog sit eget liv eller blev dræbt af andre, er endnu uvist.

Dødsofrene er mellem fem og 72 år gamle. Et af de børn, der blev dræbt under søndagens massakre, var den lokale præst Frank Pomeroys 14-årige datter, Annabelle. Desuden er det kommet frem, at en kvinde, der var gravid i ottende måned, også døde under angrebet.

Skudmassakren er blot den seneste af flere, der har ramt USA i 2017. Det seneste angreb – og også det mest blodige – fandt sted 1. oktober,

Her gik den 64-årige Stephen Paddock amok fra et hotelværelse i spillebyen Las Vegas og skød og dræbte 58 koncertgæster og sårede over 500.

Se billeder fra skyderiet i Sutherland Springs herunder:

Kirke-skydning, Sutherland Springs, 06112017 RIGTIG

Sponsoreret indhold