Kendte12. februar 2022

Kim Kardashian indrømmer: Ville smide sin telefon i havet for at slippe for Kanye

Det er, som om det ikke altid er helt nemt at være kommende ekshustru til rapper Kanye West, 44. Det kan den mellemste Kardashian-søster, 41-årige Kim Kardashian, i den grad skrive under på
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Der er langt fra sparet på dramaet mellem hele verdens Kimye, der i løbet af de sidste par uger har bekriget hinanden på både sociale medier og det store internet.

For Kanye West lyder beskyldningerne blandt andet, at hans kommende ekskone har kidnappet parrets fire børn – og så er han mere end almindeligt træt af, at Kim Kardashian lader datteren, otteårige North, have en profil på TikTok.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/kim_kardashian_skiftede_telefonnummer.jpg
 (Foto: MEGA)

Foto: MEGA

Faktisk er der særligt én video, som den garvede ordsmed er virkelig utilfreds med.

Men noget tyder på, at dramaets start ligger længere tilbage.

Garvede fans af Kardashian-klanen kan stensikkert huske, at Kim Kardashian og hendes unge komikerkæreste, Pete Davidson, 28, for ganske kort tid siden var på deres første kærlighedstur til Bahamas sammen.

Der har tidligere gået rygter om, at rejsedestinationen oprindeligt var en anden – men fordi Kanye fik nys om det forelskede pars planer, ændrede de dem.

Derfor var det da også ganske fristende at smide sin telefon i havet for netop helt at slippe for rappereksen, forklarer ”Keeping Up With the Kardashians”-stjernen i et interview med Vogue.

Og flere af de personer, der var med på rejsen, valgte rent faktisk at gøre alvor af det - og kunne altså se deres telefonuer synke til bunds.

Men Kim Kardashian lod være – og i stedet gjorde hun noget helt andet. Hun skiftede simpelthen sit telefonnummer for at kunne være i fred.

- Jeg var på Bahamas, og de folk jeg var sammen med sagde ”vi er på fucking ferie. Vi har ikke været på ferie længe”. Og så smed de deres telefoner i havet, forklarer Kim Kardashian.

- Jeg var sådan ”Hvad? Hvad? Hvad? Må jeg gerne det?”, lyder det videre fra den mellemste Kardashian-søster, der således ikke gjorde som resten af ferieholdet.

Og måske er det netop Kim Kardashians skift af telefonnummer, der var årsag til, at Kanye ikke kunne få svar på, hvor datteren Chicagos fireårs fødselsdag skulle holdes.

En fødselsdagsfest, hvor Kanye dog efterfølgende var at finde på adskillige billeder.

Efter det flere uger lange drama har ordsmeden dog netop udtrykt et ønske om samle familien igen. Kim Kardashian har endnu ikke givet lyd fra sig i den forbindelse.

Sponsoreret indhold