Kendte 12. maj

Kim Kardashian indrømmer: Har angstanfald, fordi hun mangler Kanye

Det er ikke nemt at være et stilikon. Og da slet ikke, når man pludselig har mistet stylisten
Foto: MEGA

Kim Kardashian er løbet ind i et seriøst first world problem. 

I årevis er hun af modeindustrien blevet hædret for sine modige, dristige og finurlige påklædningsvalg, men nu den amerikanske realitydronning løbet ind i lidt af en udfordring. 

Det har nemlig i mange år været ægtemanden Kanye West, der stod for at style den nu 41-årige "The Kardashians"-stjerne, men det job er nu ledigt. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Foto: MEGA

Dette outfit fik Kanye til at ringe til Kim og kritisere hendes tøjvalg. (Foto: MEGA) 

Kim Kardashian er som bekendt ikke på super god talefod med sin eksmand, og det har altså også betydet, at hun skal se sig om efter en ny stylist. 

I det seneste afsnit af realityserien "The Kardashians" indrømmer Kim, at det er blevet noget sværere at blive klædt på til de store arrangementer, nu hvor hun ikke længere har Kanye West til at hjælpe sig. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg kom til et punkt, hvor jeg spurgte ham til råds omkring alt, hvad jeg tog på. Selv nu har jeg angstanfald omkring, hvad jeg skal have på, siger Kim til sin 43-årige storesøster, Kourtney Kardashian.

Det var blandt andet den amerikanske ordsmed, der stod for at style Kim, da hun skulle være vært ved "Saturday Night Live" i oktober sidste år.

Artiklen fortsætter efter billedet...

(Foto: MEGA)

Kim i pink til "SNL". (Foto: MEGA)

Har var Kim klædt i en række mageløse, lyserøde outfits. 

Måneden efter var Kim og Kanye desværre ikke længere på talefod - Kim har nemlig for nyligt afsløret, hvad der fik Kanye op i det røde felt i forbindelse med hendes "SNL"-optræden. 

Din karriere er forbi!

Det betød blandt andet, at Kim Kardashian selv måtte stå for stylingen, da hun skulle æres for sin virksomhed "Skims" i forbindelse med "WSJ Magazine Innovator Awards". Og Kanye var da heller ikke imponeret over det outfit, Kim valgte at tage på. 

- Han ringede til mig efterfølgende. Han sagde til mig, at min karriere var forbi, og så viste han mig et billede af Marge Simpson, der havde noget lignende på, siger Kim. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Foto: MEGA

Kim Kardashian med kæresten Pete Davidson til det årelige "White House Correspondance Dinner". (Foto: MEGA) 

 

Kim Kardashian har dog ikke tabt den helt. For nyligt tog hun hele verden med storm, da hun dukkede op til årets Met Gala iført ingen ringere end Marilyn Monroes gamle kjole. 

En kjole, som realitystjernen måtte gennem et massivt vægttab for overhovedet at kunne få på. 

Tag den, Kanye!

"The Kardashians" kan streames på Disney+.

Sponsoreret indhold