Kim Kardashian er splittet - men snart klar til skilsmisse

Tingene ser ikke godt ud mellem Kim Kardashian og Kanye West, og efter flere uger med drama, hvor den 43-årige rapper blandt andet har nægtet at se sin kone, fløj Kim mandag til Cody i Wyoming, hvor Kanye opholder sig, for at fortælle ham, at ægteskabet er forbi. 

Det fortæller en kilde tæt på parret til People.

- Hun får ikke det tilbage, som hun har brug for fra Kanye. Hun var nået til det punkt, at hun fløj til Cody for i bund og grund at fortælle ham, at deres ægteskab er forbi og for at sige farvel. 

Kim Kardashian har tidligere fortalt om, hvordan Kanye West lider af bipolaritet, og at det til tider har store konsekvenser for familien og pårørende. (Foto: MEGA)

Ifølge kilden er Kanye klar til at arbejde på parrets ægteskab. For nyligt sendte han sin kone en offentlig undskyldning på Twitter, men meget mere end det, har rapperen eftersigende ikke foretaget sig. 

- Han lader ikke til at forstå, hvad hun siger. Han har ikke ændret på nogle af de ting, hun har sagt skal ændres, lyder det. 

- Kim er meget splittet. Det sidste, hun har lyst til at være, er fraskilt med fire børn. Hun ved, at hun vil klare sig økonomisk, men hendes bekymring er børnene og samarbejdet. Hun bevæger sig mod en skilsmisse, men hvem ved, hvis hun rent faktisk vil skrive under på papirene. 

Paparazzi-fotografer fangede Kim Kardashian i en bil med Kanye under sit besøg i Wyoming, og billederne fra seancen viser en tydeligt påvirket og grædende realitystjerne. 

Den 38-årige Kim måtte flere gange tørre tårerne væk fra ansigtet, mens Kanye talte med store armbevægelser. Allerede en dag efter parrets genforening fløj Kim tilbage til Los Angeles. 

Kim og Kanye har været gift siden 24. maj 2014. Sammen har de børnene North West på syv år, Saint West på fire år, Chicago West på to år og Psalm West på et år. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close