Kim Kardashian deler rørende foto: Elsker dig for evigt!

Tilbage i efteråret florerede rygterne om en kommende skilsmisse mellem den 40-årige ”Keeping Up With the Kardashians”-stjerne og den nu 44-årige ordsmed, Kanye West.

Alligevel holdt fans af det celebre par i den grad vejret, da Kim i februar i år valgte at smide den ellers forventede bombe om en kommende skilsmisse.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: MEGA

Selv om meget måske tyder på, at tiden er hård for familien, særligt med parrets fire børn in mente, så er der således stadig overskud til at dele kærlighedserklæringer ud.

Derfor var der da også masser af søde ord fra Kim Kardashian, da Kanye forleden havde fødselsdag:

- Tillykke med fødselsdagen, elsker dig for evigt, skrev Kim i et opslag på Instagram i anledningen af rapperens 44-års fødselsdag, hvor hun delte et foto af mor, far og deres fire børn.

Artiklen fortsætter under Instagram-oplaget ...

Selv om Kanye ikke har kommenteret på sin fremtidge ekskonens kærlighedshilsen, så er der muligvis noget, der tyder på, at han i den grad også elsker Kim.

For selv om nyheden om skilsmissen for længst har ramt internettet og desuden er blevet diskuteret heftigt på sociale medier og diverse andre platforme, betyder det nødvendigvis ikke, at rapperen smider sin vieslesring.

Se bare fotoet i artiklen nedenfor:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close