Kendte9. marts 2021

Kim Kardashian bryder sammen: - Jeg føler mig som en fucking taber

Allersidste sæson af” Keeping Up With The Kardashians” er lige på trapperne
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

En æra er slut, og snart går den sidste bid af Kardashian-indblikket, der har strakt sig over hele 14 år, over skærmen.

Det bliver den såkaldte ”farvelsæson” af "Keeping Up with the Kardashians".

Og den netop udgivne trailer for den 20. og sidste sæson lover ikke en nedskalering i dramaet.

For eksempel ved vi allerede, at en del af de sidste optagelser til programmerne har overlappet et af de største Hollywood-brud i de senere år – nemlig Kim og Kanyes skilsmisse.

Dog er det ikke til at vide, om det lige er dén, der er grunden til, at 40-årige Kim Kardashian fælder tårer, mens hun hjerteskærende jamrer til sin familie:

- Jeg føler mig som en fucking taber.

Børn og forlovelser

25-årige Kendall Jenner lytter til sin halvstoresøster, mens hun selv tørrer øjnene. Ved siden af Kim sidder en person, som den nye trailer dog ikke afslører, hvem er.

Udover det er teaseren på omkring et minut ikke meget andet end en følelsesladet afsked med det historiske realityprogram.

Og afslører den unge Kendall, at hun selv har et brændende ønske om at få børn snart, ligesom sine søstre.

On/off-forholdet mellem Khloé og NBA-spilleren Tristan Thompson er desuden et gennemgående tema. Han får undervejs det oplagte spørgsmål fra Scott Disick:

- I taler om at få et barn mere, men I vil ikke kalde forholdet officielt?

- Vi er jo heller ikke hemmelige, svarer Thompson, mens hans kæreste gennem traileren taler om snart at blive mor til toårige Trues lillesøster eller -bror.

https://imgix.seoghoer.dk/kkw.jpg
 Foto: MEGA

Kim er flere gange i år blevet spottet uden sin vielsesring på. Siden hendes runde fødselsdag i oktober har de to haft meget lidt kontakt (Foto: Mega)

Slut for Kim/Kanye

Hos familiens centrale figur, Kim Kardashian, er der som sagt knap så meget medvind i familielivet.

I løbet af sidste måned kom det frem, at hun efter syv års ægteskab nu ønskede at lade sig skille fra rapperen Kanye West, med hvem hun har fire børn.

Rygterne om verdens mest celebre pars skilsmisse har floreret siden forrige sommer, hvor 43-årige West gik med drømme om at stille op til præsidentvalget.

Skilsmissen har efter sigende været på tapetet lige siden juli sidste år, hvor Kim Kardashian angiveligt skulle have holdt møde med skilsmisseadvokat Laura Wasser.

null

Sponsoreret indhold