Kendte8. maj 2024

Kim Kardashian bar stramt korset til årets Met Gala: Nu er internettet eksploderet i raseri

Den amerikanske realitydronning dukkede op til det store Met Gala i et outfit, der har fået internetridderne til at diskutere, om det overhovedet er okay at have på i disse tider
Kim Kardashian havde et stramt korset på til årets Met Gala.
Kim Kardashian havde et stramt korset på til årets Met Gala.
 Foto: Angela Weiss/AFP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Kim Kardashian forklarer spøjs detalje til Met Gala: Kærestens gamle sweater

Kim Kardashian formåede endnu en gang at stjæle overskrifterne i kølvandet på årets Met Gala i New York.

Den 43-årige "The Kardashians"-stjerne dukkede op til den store modeindsamling, der fandt sted natten til tirsdag, i en blændende kjole designet af John Galliano for Maison Margiela.

Selv om nogle fans undrede sig over, at Skims-grundlæggeren havde valgt at parre den smukke kjole med det, der lignede en gammel cardigan, så er det ultimativt kjolens korset, der er løbet med størstedelen af opmærksomheden.

Kim Kardashian kunne nemlig vise sine utrolige former frem i et korset, der fik hendes talje til at være så godt som ikkeeksisterende.

Kim Kardashians stramme korset har sat gang i debatten på X.
Kim Kardashians stramme korset har sat gang i debatten på X.
 Foto: Angela Weiss/AFP/Ritzau Scanpix
Sug lige mave ind, hva'?
Sug lige mave ind, hva'?
 Foto: RW/MPI/Capital Pictures / MEGA

Men det er ikke et modevalg, der er faldet i alles smag.

– Jeg siger ikke, at medierne er skyld i unge kvinders spiseforstyrrelser, men at Kim Kardashian knuser sine organer for at se tynd ud på den røde løber hjælper fandeme ikke, lyder den hårde dom på det sociale medie X.

– Fuck Kim Kardashian og hele hendes familie for konstant at fremme uopnåelige skønhedsidealer, skriver en anden.

– Kim Kardashian kæmper bogstaveligt talt for at gå og trække vejret, fordi hendes talje er mindre end hendes hals, og folk tager bare billeder af hende, som om vi burde være stolte af hende, hvad fanden sker der, skriver en tredje.

– Jeg er ingen ekspert, men det her ser så usundt ud, skriver en fjerde.

– Da jeg var yngre, ville jeg gerne ligne Kim Kardashian. Nu har jeg indset, hvor forkert det er, at de prøver at promovere et urealistisk kropsideal. Meget farligt, skriver endnu en.

Ikke første gang

Det er bestemt ikke første gang, at Kimberly formår at chokere med lille talje og stramt korset.

Kim Kardashian til Met Gala i 2019.
Kim Kardashian til Met Gala i 2019.
 Foto: Mario Anzuoni/Reuters/Ritzau Scanpix

Det skete også, da hun i 2019 dukkede op til samme event i en Thierry Mugler-kjole, der også strammede godt til om realitydivaens midje.

Kim kunne senere afsløre, at hun var blevet undervist i en særlig form for vejrtrækning for at kunne bære det kontroversielle korset.

I 2022 så internettet også rødt på grund af frøken Kardashians kontroversielle kjolevalg.

I 2022 bar Kim Kardashian til alles store overraskelse en gammel kjole, der har tilhøret ingen ringere end Marilyn Monroe.
I 2022 bar Kim Kardashian til alles store overraskelse en gammel kjole, der har tilhøret ingen ringere end Marilyn Monroe.
 Foto: Evan Agostini/AP/Ritzau Scanpix

Hun gæstede nemlig det års Met Gala i Marilyn Monroes gamle Jean Louis-kjole, og det krævede, at hun tabte intet mindre end syv kilo på tre uger for at kunne passe kjole.

– Jeg var fast besluttet på at kunne passe den. Jeg tror ikke, de troede på mig. Jeg tror ikke, de troede, jeg ville kunne klare det, lød det i 2022 fra Kim Kardashian.

Sponsoreret indhold