Kendte7. maj 2024

Kan du se forskel? AI-billeder af Katy Perry til årets Met Gala går viralt

Selv Katy Perrys mor lod sig snyde af falske fotos af sangerinden på løberen til Met Gala 2024. Det ser nemlig ganske ægte ud, men Katy Perry deltog ikke
Det ser ægte ud, men Katy Perry var ikke blandt gæsterne til nattens Met Gala.
Det ser ægte ud, men Katy Perry var ikke blandt gæsterne til nattens Met Gala.
 Foto: Olympia De Maismont/AFP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Se billederne: Alle taler om norsk laksearving til Met Gala

Det væltede med store navne til årets Met Gala i New York.

Der var dog et par enkelte store navne, der i år valgte at springe den store modefest over.

Både Rihanna, Taylor Swift, Selena Gomez og Katy Perry var blandt de stjerner, der ikke havde mulighed for at deltage i år. Alligevel havde Met Gala ikke været gang i mange timer, før et billede af sangerinden Katy Perry gik viralt.

Kunstig intelligens havde nemlig givet et solidt bud på, hvordan det ville have set ud, hvis Katy Perry var dukket op, og noget tyder på, at sangfuglen selv har moret sig over resultatet.

- Kunne ikke deltage i MET, blev nødt til at arbejde, lyder det fra "Fireworks"-sangerinden i opslag, hun har delt med sine 207 millioner følgere på Instagram.

Til opslaget har Perry både delt to AI-generede billede af sig selv til Met Gala efterfulgt af en besked fra sin egen mor, der var blandt de internetbrugere, der faldt i AI-fælden.

Mor Perry var nemlig ganske overbevist om, at den 39-årige popstjerne var trukket i gallaskruddet i anledning af den årlige indsamling til The Metropolitan Museum of Art i New York, hvor eventet finder sted.

Med en prompt på aftenens tema "Sleeping Beauties: The Garden of Time" fik AI tidligt på aftenen skruet et billede sammen af Katy Perry i en drøm af en blomsterkjole.

Fotoet blev delt på det sociale medie X og herfra gik der ikke mange timer, før det havde sikret sig over 300.000 likes. Et andet AI-foto af Katy Perry til Met Gala har også formået at trække mange views og likes.

Det er dog ikke kun Katy Perry, der har været en tur gennem AI-møllen.

Også popdivaerne Rihanna og Selena Gomez har fået deres falske bud på, hvordan de kunne have taget sig ud, hvis de var dukket op til mandagens Met Gala.

Sponsoreret indhold