Kiesas ekstra tid med Hollie Nolia: Coronahygge

Den tidligere Formel 1-kører Nicolas Kiesa, 42, har fået langt mere tid sammen med sin datter under coronaen.

Den tidligere Formel 1-kører Nicolas Kiesa, 42, har fået langt mere tid sammen med sin datter under coronaen.

(Foto: Thomas Laursen)

Det var ikke ligefrem en del af Nicolas Kiesas plan, da ekskæresten Mascha Vang rykkede teltpælene op og flyttede til Kolding for at bo sammen med sin F16-pilot.

[node:advert-in-body]

For deres fælles datter, 7-årige Hollie Nolia Kiesa Vang, flyttede med mor til det jyske, og siden har farmand normalt set hende hver anden weekend.

Under coronaen har den tidligere racerkører dog fået masser af tid med sin datter.  

Artiklen fortsætter under billedet ...

Bloggeren Mascha Vang, 40, og motoreksperten Kiesa fik Hollie Nolia i 2012, men gik fra hinanden kort derefter. (Foto: Mikael Rieck)

– Jeg har haft frihed til at have hende i flere uger ad gangen, så jeg har udnyttet coronaperioden til at få noget samvær med min datter, som jeg normalt ikke ser helt så meget. Så det har faktisk været positivt og en god tid for mig personligt, siger Nicolas Kiesa til SE og HØR.

[node:advert-in-body_2]

Vild med gokart

Efter en længere pause fra skærmen på grund af pandemien er Kiesa nu tilbage på skærmen som kommentator på den danske Formel 1-sending hos TV3 og Viaplay, og interessen for at køre stærkt er gået i arv til datteren. 

– Hollie er en pige, og for dem kan der jo være både dans og heste, men når jeg spørger, om vi skal ud at køre gokart, så springer hun op. Hun elsker interessen, og jeg presser ikke på, men jeg lader hende hygge sig med det, fortæller Kiesa, som dog også kan mærke, at det ikke er en helt ufarlig sport.  

[node:advert-in-body_3]

– Jeg er lidt nervøs og står selvfølgelig nogle gange og krummer tæerne lidt. Men hun er ikke bange for det, lyder det fra Nicolas Kiesa.  

[node:aller-related-content:0]

[node:aller-related-content:1]

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close