Kendte 18. januar

Kidd og Kesi afslører VANVITTIG bytur: Rasted måtte tage regningen på 46.000 kroner

En fem dage lang tur til Bornholm blev til én lang fest for festaberne Kidd, Kesi og Rasted. Foruden en regning på 46.000 bød den fem dage lange fest også på østers i næsen, bræk i poolen og sagesløse pensionister, der måtte holde på hat og briller
(Foto: Aller Media)

Det lyder som manuskriptet til en film om ”verdens vildeste og dummeste bytur”.

Og så lyder det også som en historie, der er ”lidt for dum til at være sand”.

Men ikke desto mindre er denne historie god nok: Kesi og Kidd havde i 2016 en bizar bytur på Bornholm, der strakte sig over fem dage, og som blandt andet bød på østers i næsen, bræk i poolen og sagesløse pensionister, der måtte holde på hat og briller. Det hele sluttede med, at Rasted måtte tage regningen på svimlende 46.000 kroner.

Deres vilde bytur minder på mange måder om den skandaløse tur til Skagen, som Simon Jul og L.O.C. havde for år tilbage. Den tur endte med nazi-hilsen, norsk bryllup og hospitalsbesøg.

Nå, men tilbage til Kesi og Kidd:

Det er i podcasten ”I stolen hos Henri”, at rapperduoen nu fortæller om de fem vilde dage – og det handler altså om at holde tungen lige i munden for at følge med i alle de dumheder, som rapperne havde gang i.

Artiklen fortsætter under billedet...

Kesi tilbragte fem dage på Bornholm - og det blev én lang fest. Foto: Aller Media

Vi forsøger dog og bringer her nogle af ”højdepunkterne”:

Under en middag på det fashionable Melsted Badehotel forsøger Kidd – foran de chokerede gæster – at sniffe en østers. Hvorfor?, tænker de fleste formentlig.

- Fordi folk skal lade være med at sige, at jeg ikke kan sniffe en østers, lyder den ”fornuftige” forklaring fra hovedpersonen selv i podcasten.

Den stakkels østers ender dog ikke i maven, men i stedet ud over bordet i en klat opkast.

Senere på aftenen forsøger Kesi at redde situationen ved at give en omgang til den fyldte restaurant.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Artiklen fortsætter under billedet...

Kidd havde formentlig også den hurtige brille på, da han gæstede Bornholm i 2016. Foto: Aller Media 

Det hele går dog bogstavelig talt i kage, da makkeren Kidd i samme ombæring bestiller alle desserter på kortet og smører dem i hovedet. Imens råber han ganske upassende ting ud over det hele.

Aftenen ender med en regning på 46.000 kroner, som Søren Rasted (der også har festet med) sørger for at betale. Rasted er dog ikke så betænksom, da han senere smadrer en minigolfbane sammen med Kidd.

Crowdsurfede på pensionister

Inden den skandaløse aften på Melsted Badehotel har Kesi og Kidd også formået at ødelægge en jazzkoncert for en gruppe pensionister et andet sted på øen. De to rappere har crashet jazzkoncerten og mener, at festen skal ”peppes lidt op”. Blandt andet forsøger de at crowdsurfe pensionisterne i bar overkrop.

Pensionisterne er dog ikke imponerede, og da slet ikke, da Kidd bagefter sprayer dem med cava. Han havde købt alle seks kasser cava, som restauranten havde stående.

Han kunne ikke fordrage cavaen og mente, at det mest fornuftige derfor var at købe alle seks kasser, så ingen andre gæster skulle smage ”den forfærdelige cava”. I stedet sprayer han altså cavaen ud over de sagesløse pensionister.

Grim ravkæde til 5.000 kr.

Det er dog langt fra det eneste dumme, som duoen bruger penge på under de fem dages festligheder. Kidd køber blandt andet Danmarks største softice, som han bare vil spise. Det går heller ikke godt.

Og så falder de også over en grim ravkæde til 5.000 kroner, som de også bare må eje.

Efter festen på Melsted Badehotel er Kidd et kort øjeblik væk.

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: Aller Media)

Solskinsøen fik besøg af denne trio, og det blev én lang og våd fest. Fotos: Aller Media

Han dukker dog op næste eftermiddag – stadig i topform og i festhumør og med favnen fuld af naturvin. Han forsøger at bælle en hel magnumflaske med naturvin på det sagesløse hotel i Gudhjem, hvor makkerparret bor.

Det ender dog med, at han brækker sig ud over det hele. Heldigvis var der ingen vidner til det kaos.

Efter fem dage er rapperne færdige med at feste og tager mod lufthavnen. Og her er det tydeligt, at festen har været hård: 

Kesi var ankommet fem dage forinden i sit stiveste puds:

- Jeg endte i lufthavnen med en flammeskjorte, et par shorts og én Lacoste-sandal. Jeg havde ingenting tilbage, husker han i dag.

- Der er af gode grunde aldrig blevet talt om at gøre det igen, lyder det videre fra duoen.

 

Sponsoreret indhold