Kendte30. oktober 2021

Khloé Kardashian og datteren True er syge: - Jeg er ked af det

Realitystjernen Khloé Kardashian er ramt af coronavirus for anden gang. Også Khloés treårige datter er syg
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Coronavirus lader til at være særligt glad for Kardashian-familien og især glad for den 37-årige Khloé Kardashian.

Hun er nemlig for anden gang blev ramt af virussen. Det afslører "Keeping Up With the Kardashians"-stjernen på sin Twitter-profil fredag.

- Hey folkens, jeg ville bare lige informere jer om, at True og jeg har testet positive for covid, skriver hun og fortsætter:

Artiklen fortsætter efter opslaget...

- Jeg er blevet nødt til at aflyse adskillige af mine forpligtelser, og jeg er ked af, at jeg ikke kan få det hele til at ske.

Khloé Kardashian melder i samme omgang ud, at hun er "heldig", at hun er vaccineret og derfor ikke skal frygte at blive ramt af lige så slemme symptomer, som første gang, hun blev syg med corona.

- Alt bliver okay. Vi bliver her i karantæne og følger de nuværende retningslinjer, skriver hun og opfordrer sine 29,5 millioner Twitter-følgere til at passe godt på sig selv.

Khloé blev ramt af coronavirus tilbage i marts 2020. En del af sygdomsforløbet dokumenterede hun i forbindelse med optagelserne til Kardashians-familiens realityserie, "Keeping Up With the Kardashians".

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/mega797494_003.jpg
 Foto: MEGA

Khloé Kardashain fotograferet med dattere True Thompson tidligere på måneden. Nu er det for en stund slut med gåture. Både Khloé og datteren er nemlig smittet med coronavirus. (Foto: MEGA)

- Jeg lider af migræne, men det vildeste var hovedpinerne. Jeg ville ikke kalder det migræne, fortalte hun om sygdommen på Twitter i september.

- Hosten, mit bryst brændte, når jeg hostede.

Khloé Kardashian er ikke det eneste Kardashian-medlem, der har været ramt af corona.

Også Kim Kardashian, Kanye West og deres fire børn har tidligere testet positive.

Sponsoreret indhold