Kendte21. juni 2022

Khloé Kardashian benægter: Men ser hun alligevel ny fyr?

I weekenden kunne “The Kardashians”-stjernen benægte alle rygter om, at hun skulle være faldet for en ny, efter hendes turbulente forhold til Tristan Thompson
Khloé Kardashian
Det lader til, at Khloé Kardashian er i den spæde datingfase med en mystisk mand.
 Foto: MEGA

I løbet af den seneste tid har rygterne om, hvorvidt den 37-årige “Good American”-skaber Khloé Kardashian skulle have fundet en ny floreret på nettet.

I weekenden valgte hun dog at benægte rygterne om, at hun skulle have fundet en ny NBA-spiller og understregede, at hendes tid udelukkende går med at “fokusere på min datter og mig selv”.

Men noget tyder på, at det alligevel ikke er helt sandt.

I hvert fald delen om, at hun skulle bruge noget af sin tid med en ny fyr. Sådan lyder det fra en kilde tæt på Kardashian-søsteren, der fortæller People, at hun har mødt en for bare få uger siden.

Artiklen fortsætter under billedet

Khloé Kardashian
Khloé Kardashian lader til at have fundet en ny mand interessant - trods hun benægter alle rygter om, at hun skulle ses med en ny.
 Foto: MEGA

Ifølge insideren skulle den mystiske mand og Khloé Kardashian stadig være i den helt tidlige fase af at date hinanden, men at hun “har det godt” med ham.

Den mystiske mand skulle angiveligt være en investor, som hendes søster Kim Kardashian introducerede hende for under et middagsselskab for få uger siden.

Nyheden om, at Khloé Kardashian skulle have fundet en ny interessant mand, kommer i kølvandet på sidste uges sæsonfinale af “The Kardashians”, hvor Tristan Thompsons evige utroskab blev udstillet.

Men selv om Thompsons nylige faderskab – og dermed utroskab – kom frem i december, så lader det til, at alt endnu ikke er fryd og gammen mellem de to.

I weekenden nød parret udadtil ellers en fælles familiefrokost i Calabasas, og på billederne kunne Thompson ses lægge en arm om Khloé.

Artiklen fortsætter under billedet

Khloé Kardashian og Tristan Thompson
Tristan Thompson og Khloé Kardashian nød sammen datteren True, inden de begge deltog i en familiefrokost i nærheden.
 Foto: Kama Agak/Backgrid/Ritzau Scanpix

Nu fortæller kilden dog, at Thompson og Khloé dårligt nok taler sammen – udover når det kommer til opdragelsen og forældreskabet over deres fireårige datter, True.

Efter sæsonfinalen kunne Kardashian desuden udtale, at hun ser programmet som en form for “terapi” ovenpå den ulykkelige oplevelse.

Men det tyder altså ikke på, at Thompson nogensinde vil komme ind i varmen igen.

Sponsoreret indhold