Kendte 11. februar 2021

Kevin Harts mareridt: Svindlet for mere end 6 millioner af personlig shopper

Den amerikanske komiker og skuespiller Kevin Hart er angiveligt blevet taget godt og grundigt med bukserne nede af sin personlige shopper
Foto: MEGA

Det er om at passe godt på sine penge og dankort – især når man er verdenskendt stjerne med flere millioner stående på kontoen.

Det har den 41-årige amerikanske komiker og skuespiller Kevin Hart lært på den hårde måde.

Det beretter PageSix.

Hans tidligere personlige shopper, den 29-årige Dylan Syer, er nemlig blevet anklaget for tyveri, da han angiveligt har benyttet sig af Harts kreditkort for at kunne leve et mere luksuriøst liv.

Heriblandt har han købt dyre ure, Louis Vuitto-tasker og et maleri lavet af Sam Friedman.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I en pressemeddelelse skrevet af anklageren hyrede Hart sin personlige shopper tilbage i 2015. Her startede han med at købe ting, som komikeren havde godkendt, for så dernæst at bruge kreditkortet til at føre penge over på sin private konti.

Herfra købte han ting som fragtfirmaet FedEx så fik leveret hjem til hans private bolig og forretning.

- Dette skal tjene som en advarsel for alle. Om du er berømt eller ej, så kan du blive offer for denne form for svindel. Det er altafgørende, at du holder styr på dine udgifter, kontrollerer dine bankudskrifter og at du holder din økonomi så vidt muligt for dig selv, lyder det blandt andet fra anklageren Melinda Katz i pressemeddelelsen.

Anklagen lyder på svindel for mere end seks millioner danske kroner over to år.

Shopperens mange køb er lige nu i færd med at blive lokaliseret – heriblandt mere end 20 samleobjekter fra KAWS.

Han skal stå i retten den 17. februar, hvor han risikerer at blive dømt op til 25 års fængsel for sit milliondyre svindelnummer.

Sponsoreret indhold