Kendte 6. september 2019

Flere brud efter voldsom ulykke: Så slem er Kevin Harts tilstand

Tidligere på ugen kørte Kevin Hart galt i et voldsomt biluheld. Nu er der klarhed over, præcis hvor slemt det står til med den normalt så humoristiske komiker
Foto: MEGA

Komikeren Kevin Hart var tidligere på ugen involveret i et voldsomt biluheld, hvor hans bil blev smadret til ugenkendelighed.

Siden har 40-årige latterspreder været indlagt på et hospital i USA for at få behandlet de skader, han pådrog sig ved ulykken.

Det har ulykken ikke været fremme, præcis hvor slemme Kevin Harts skader er, men nu er det kommet frem.

Stjernen har ifølge Mirror brækket sin rygrad hele tre steder, og det vil derfor tage noget tid for ham at komme på benene igen.

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: Ritzau Scanpix)

Kevin Harts bil var slet ikke til at kende efter ulykken (Foto: Ritzau Scanpix)

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ifølge TMZ er Kevin Hart stadig indlagt på hospitalet, hvor han også har gennemgået operationer for at rette op på skaderne.

Skuespilleren kørte ikke selv bilen. Det gjorde hans ven Jared Black, fortæller flere kilder til det velinformerede medie.

Føreren måtte efter ulykken skæres fri af bilen af de brandmænd, der var på ulykkesstedet. Jared Black har også fået flere skader som følge af ulykken, og kilder fortæller, at det også er ryggen, den er gal med hos ham.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: MEGA

Kevin Hart er USAs største komiker, og han har medvirket i flere film (Foto:: MEGA)

Der var også en tredje passager i bilen, som dog slap uskadt fra ulykken. Det drejer sig om Jared Blacks hustru, Rebecca Broxterman.

Hun var selv i stand til at træde ud af bilen, hvor hun sad på bagsædet af Kevin Harts elskede bil, en Plymouth Barracuda fra 1970.

Sponsoreret indhold