Kendte5. marts 2023

Kendisdatter smider tøjet og får drøje hug: - Din mor er meget lækrere!

Sami Sheen, datter af Denise Richards og Charlie Sheen, har delt sexede billeder i g-strengs-badedragt, men ikke alle er lige imponerede
Denise Richards deler datteren med sin eksmand, skuespilleren Charlie Sheen.
Denise Richards deler datteren med sin eksmand, skuespilleren Charlie Sheen.
 Foto: Scanpix Denmark

Det kan godt være, der følger mange fordele med ved at være datter af to berømtheder, men der følger altså også nogle slag med.

Det må kendisdatteren Sami Sheen sande, efter hun har delt en række sexede billeder på Instagram, hvor hun poserer på stranden i en g-strengs-badedragt.

Her det nemlig strømmet ind med kommentarer fra folk, der håner den 18-årige teenager, som er datter af skuespillerne Charlie Sheen og Denise Richards.

Der er især mange, der sammenligner Sami Sheen med sin mor, der blev verdenskendt tilbage i slutningen af 1990'erne efter en række sexede filmoptrædener i film såsom "Wild Things" og "The World Is Not Enough".

- Ikke for noget, men hendes mor var altså meget lækrere i den alder, skriver en til billederne af den unge kendisdatter.

- Hmm... hendes mor er stadig lækrere, lyder det fra en anden, mens en tredje skriver: "Burde du ikke få en uddannelse i stedet for det der?

Der er dog også mange kommentarer, der roser den 18-årige Sami Sheen for billederne.

- Hvor er du bare smuk, skriver en.

- Du ligner din mor. Så smuk og sexet, lyder det fra en anden.

Arkivfoto af Charlie Sheen og Denise Richards.
Arkivfoto af Charlie Sheen og Denise Richards.
 Foto: zz/Lee Roth/STAR MAX/IPx

Charlie Sheen og Denise Richards var gift fra 2002 til 2006 og har to døtre sammen, hvoraf Sami Sheen er den ældste.

De to skuespillere havde et tumultarisk forhold, og skilsmissen var ligeledes en grim affære.

I sommer blev det tidligere par uvenner igen, da Sami Sheen annoncerede, at hun havde oprettet en profil på den kontroversielle hjemmeside OnlyFans.

Charlie Sheen var først ude og fordømme Denise Richards for at tillade det, men efterfølgende trak han dog en smule i land.

Læs mere om den sag her.

Sponsoreret indhold