Kendte17. september 2021

Kendall Jenner afslører: Sådan fandt hun ud af søster Kylie var gravid

Tidligere på måneden kunne den 24-årige makeup-mogul bekræfte, at hun venter sit andet barn
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Efter længere tids svirrende rygter om endnu en baby hjemme hos Kylie Jenner og Travis Scott, kunne hovedpersonen selv bekræfte de glædelige nyheder tidligere på måneden.

Det gjorde den 24-årige Kylie Jenner med en rørende video på sin Instagram-profil. Her kom hendes mere end 268 millioner følgere helt tæt på da både testen viste positiv, og da parrets treårige datter Stormi fik nyheden om, hun skal være storesøster.

Nu fortæller også Kylies storesøster, Kendall hvordan hun fik overbragt de glædelige nyheder. Det gør hun i et nyt interview med Jimmy Fallon under et besøg i ”The Tonight Show”.

- Hun ringede til mig, og da jeg tog den, sad hun bare der med det lille scanningsbillede, lyder det fra supermodellen.

- Jeg må indrømme, jeg ikke blev chokeret, for jeg havde lidt ventet, det ville ske inden for den nærmeste fremtid, men jeg var meget glad og spændt.

Den ellers relativt private Jenner-datter lod desuden seerne af programmet komme en smule tættere på hende og kæresten, Devin Bookers forhold.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega749619_001_0.jpg
 Foto: MEGA

Kendall Jenner med kæresten. Foto: MEGA

Til den garvede talkshowvært fortæller hun nemlig, hvordan hun er lettere jaloux på Bookers og niecen, Stormis forhold. Men hun ser alligevel frem til at kunne kalde sig moster endnu en gang, når Kylie føder sit andet barn.

Se hele interviewet med Kendall Jenner herunder:

null

Sponsoreret indhold