Kylie Jenner afviser: Det sker ikke

I nat dansk tid inviterer den amerikanske modeboss og chefredaktør for Vogue, Anna Wintour, til fashionfest i New York. 

Det sker, når der endnu en gang afholdes Met Gala på et af verdens største museer: Metropolitan Museum of Art.

Traditionen tro dukker verdens største stjerner og kendisser op for at fejre moden og for at samle ind til den del af museets udstilling, der hører til under det såkaldte Art's Costume Institute. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Kylie og Kendall Jenner til Met Gala i 2019, hvor temaet var "Camp". (Foto: MEGA) 

Gæstelisten er som regel enorm, men i år kommer vi dog til at skulle undvære én gæst, der ellers plejer at levere stærke Met-looks.

Den 24-årige "Keeping Up With the Kardashians"-stjerne, Kylie Jenner, har nemlig meddelt, at hun ikke har planer om at deltage til årets gallafest.

Det skriver Kylie Cosmetics-grundlæggeren i en story, som hun har delt med sine mere end 267 millioner følgere på Instagram

- Jeg er så ked af, at jeg ikke kunne være med i år. Jeg glæder mig til at se alle looks, skriver den gravide kendis i sit opslag. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Lady Gaga til Met Gala i 2019. Popstjernen er som regel en af de gæster, der plejer at gå hele vejen, når det kommer til vilde outfits. (Foto: MEGA) 

Kylie Jenner har tidligere gæstet festen i selskab med sine søstre, Kendall Jenner samt Kourtney og Kim Kardashian, ligesom hun også har deltaget sammen med sin baby-daddy, Travis Scott. 

Kylie Jenner er ikke den eneste Met-darling, der ikke dukker op. Skuespillerinderne Zendaya og Sarah Jessica Parker kommer heller ikke, ligesom både Dua Lipa, Ben Affleck, Tom Brady og Gisele Bundchen heller ikke forventes at dukke op. 

Som altid er aftenen udfyldt med et tema, som gæsterne skal klæde sig efter. I år lyder det, at man skal klæde sig efter "American Independence".

Det er, som altid op til gæsterne selv at fortolke, hvad det kan betyde, men vi kan nok godt forvente, at der vil være meget amerikansk designet tøj på den røde løber i nat. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close