Kendte 30. august 2019

Kelly Clarkson indlagt midt i tv-optagelser

Kun en uge efter hun fik bortopereret blindtarmen, blev Kelly Clarkson igen indlagt. En cyste på hendes æggestok sprang midt i optagelserne til "The Voice"
Foto: MEGA

I næste måned debuterer hun med eget talkshow, og for kort tid siden var hun vært og optrådte ved Billboard Music Awards, ligesom hun har optaget en ny sæson af "The Voice USA", hvor hun er coach.

Men midt i al karriereræset har Kelly Clarkson været indlagt hele to gange med alvorligt mavekneb.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Umiddelbart efter jobbet på prisuddelingen blev hun fløjet direkte på hospitalet for at få bortopereret blindtarmen - men det betød desværre ikke, at hun var ude af sit smertehelvede.

Kun en uge efter blev sangerinden indlagt igen, fortæller hun i et nyt interview med magasinet People.

Midt under optagelserne til "The Voice USA" var der nemlig en cyste på Kelly Clarksons æggestok, der sprang.

- Blake (Shelton, der er coach i programmet, red.) talte med mig, og lige pludselig forsvandt alt det, han sagde, og jeg blev nødt til at gribe fat i hans arm, og jeg var sådan: "Der er noget galt", fortæller stjernen og fortsætter:

- Det var mere smertefuldt end blindtarmsbetændelsen. Det var bogstaveligt talt en uge efter min operation, så jeg gik helt i panik!

Kelly Clarkson blev endnu engang indlagt på hospitalet, og selv om det var noget af en forskrækkelse, har hun det fint i dag.

- Jeg både grinte og græd hysterisk på et tidspunkt på hospitalet og tæntke bare "hvad sker der?". Heldigvis har jeg det godt nu. Jeg har det totalt godt nu.

Nu fortsætter sangerinden med de mange arbejdsopgaver, og hun understreger, at det er fedt at have en masse at rive i, så længe hun stadig har tid til familien.

Kelly Clarkson har børnene River Rose, 5, Remington Alexander, 3, samt 18-årige Savannah og 12-årige Seth, som hendes mand har fra et tidligere ægteskab.

- Jeg elsker at have travlt. Mit skema er intenst, men jeg arbejder faktisk rigtig godt under pres, siger stjernen, hvis talkshow har premiere den 9. september.

Sponsoreret indhold