Kendte 21. december 2021

Kelly Clarkson i problemer: Eksmanden vil ikke forlade huset

Skilsmissen fra manden, Brandon Blackstock går næppe som sangerinden i første omgang havde håbet eller forestillet sig
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er ikke mere end et par måneder siden, at den 39-årige sangerinde og talkshowvært Kelly Clarkson vandt retten over sit og mandens tidligere hjem i Montana.

Men noget tyder på, at det tilsyneladende ikke er helt nok blot at få en dommers ord på, at millionvillaen er hendes.

For nylig tabte hun nemlig kampen om at få manden smidt ud af huset.

Det skriver US Weekly.

- Kelly har for nyligt ramt muren i forhold til at få Brandon smidt ud af Montana-hjemmet, som en dommer jo ellers har medgivet, kun er hendes, lyder det fra en kilde tæt på det tidligere ægtepar.

- Han har boet der hele tiden, og han har sagt, at han ikke har det økonomiske råderum til at købe sit eget hjem, sådan som tingene ser ud lige nu, mens de økonomiske aspekter af selve skilsmissen endnu ikke er helt på plads, fortæller insideren videre.

Det er dog ikke mange måneder siden, at sangerinden blev beordret til at betale sin tidligere mand 1,2 millioner til ham hver måned i ægtefælle- og børnebidrag.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Kelly Clarkson og eksmanden gik fra hinanden i juni 2020. Men skilsmissen er endnu ikke helt på plads, selvom sangerinden i august måned blev erklæret single. Foto: MEGA

Alligevel har en dommer nu afgjort, at Clarkson ikke kan smide Blackstock ud af deres tidligere fælles hjem.

Det var tilbage i juni måned sidste år, det stod klart, at parret efter syv års ægteskab ønskede at gå hver til sit.

Parret mødte hinanden tilbage i 2006, men det var først seks år senere, at de to faldt pladask for hinanden. Sammen har de børnene River Rose og Remington Alexander, mens Blackstock desuden har to andre børn fra et tidligere forhold.

Ifølge det amerikanske medie, så kan parret forvente nyt i sagen i februar, når de begge er sat til at vende tilbage til retten.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Brandon Blackstock gik på knæ for Kelly Clarkson i 2012. Men karantæneperioden efter den første store corona-bølge gjorde umiddelbart udslaget. Foto: MEGA

Her vil der formentligt også komme nyt i sagen om, hvorvidt Blackstock kan fortsætte med at residere i deres tidligere fælles hjem.

Sponsoreret indhold