Kendte18. maj 2022

Katy Perry går i Snoop Doggs fodspor: Synger i Just Eat-reklame

Var der nogen, der sagde Just Eat? Den 37-årige popstjerne synger om at bestille både acai og karry i en rasende fart i en ny, flot reklame for udbringningsgiganten
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega854771_001.jpg
 Foto: MEGA

Ligesom forgængeren Snoop Dogg medvirker ”California Gurls”-sangerinden Katy Perry nu i en kun 60 sekunder lang reklamekampagne for madkureren Just Eat.

Og selvom det endnu ikke fremgår, hvad sangerinden har fået for den farverige lille forfilm, så er det sikkert, at det nok ikke har været helt billigt at få hende til at synge vers om fastfood og hurtig levering.

Artiklen fortsætter under billederne...

https://imgix.seoghoer.dk/kp1.png
 Foto: Just Eat

Bestilling til Perry! (Foto: Just Eat)

https://imgix.seoghoer.dk/kp2.png
 Foto: Just Eat

... Der også nyder lidt sushi med hundene foran en god film. (Foto: Just Eat)

Passer i universet

Ifølge Daily Mail fik hendes kollega, Snoop Dogg, nemlig intet mindre end 5,3 millioner britiske pund for sin medvirken – eller altså lige omkring 46,5 millioner gode danske kroner.

På en eller anden måde er hun vel selvskrevet til rollen.

Katy Perry – der selv ynder at klæde sig som lækker mad, eksempelvis under Met Gala for nogle år tilbage – optræder i reklamen i flere forskellige madkostumer. Lige fra isdesserter til sashimi-kjole.

Undervejs i reklamen – hvori hun selv naturligvis har været medforfatter på musikken – refererer hun til flere af sine tidligere hits som den oplagte ”Bon Appetit”.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/kp3.png
 Foto: Just Eat

Just Eat-reklamen er på en underlig måde Katy Perrys rette element. Omgivet af skarpe farver og catchy pop (Foto: Just Eat)

Selv fortæller hun om reklamen:

– Helt tilfældigt, så har flere af mine plader og æraer jo nogle mad-undertoner. Alt fra jordbær til pebermynte og nu svampe, fortæller hun ifølge det britiske medie.

– At bestille take away er en typisk ting at gøre på en lørdag aften, så det var sjovt for mig at forsøge at få det ned i en video, som har alt det, som jeg allebedst kan lide i hele verden: De poppende, klare farver, vilde outfits og mad-ordspil på en ørehænger af et beat.

Online-madbestillingsfirmaet har i dag hovedsæde i London, men opererer i 13 lande. Firmaet blev som bekendt grundlagt i Danmark af Chrsitian Frismodt og Jesper Buc tilbage i 2001.

Se hele den et minut lange reklamefilm med Katy Perry her:

Sponsoreret indhold