Kendte21. november 2022

Katherine Diez afslører: Derfor var Adam bekymret

Det var ikke med ro i maven, bogormen Katherine Diez og "Borgen"-bagmanden Adam Price sprang ud som kærester
Katherine Diez fortæller, at hun og Adam Price frygtede omverdenens reaktion på deres kærlighed. 
Katherine Diez fortæller, at hun og Adam Price frygtede omverdenens reaktion på deres kærlighed.
 Foto: Lars H. Laursen

Rygterne om et nyt par i dansk showbizz havde sviret længe, da Katherine Diez og Adam Price sprang ud som kærester under Folkemødet på Bornholm i juni.

- Vi er to, som godt kan lide hinanden, og som ikke har lyst til at skjule det mere. Og i dag er himlen blå, skrev de et kordineret opslag.

Det var dog ikke med ro i maven, at parret offentliggjorde sin kærlighed til hinanden. Det fortæller bogbaben i podcasten ”Anden til venstre”.

Både hun og Adam var bekymrede for, hvordan folk ville tage imod nyheden – og ikke mindste reagere på den. Men af hver deres grund.

For Katherine frygtede, at hendes fortid som Dan Jørgensens kæreste skulle lægges hende til last.

- Jeg var bekymret for netop at blive fremstillet som den type kvinde, for det kunne jeg godt se ville være pissenemt for dem, som havde lyst til det.

- At jeg var sådan en slags kvinde, som bevidst konsekvent gik efter kendte magtfulde, indflydelsesrige mænd, fortæller hun.

Selv om frygten optog hende rigtig, rigtig meget, fik den naturligvis ikke lov at vinde over kærligheden, for den dansk-franske skønhed var med egne ord blevet meget, meget, meget forelsket i Adam.

- Der er ikke noget jeg kan gøre ved det andet end med tiden at forsøge at overbevise folk om, at det selvfølgelig ikke er sådan det forholder sig. Jeg er selvfølgelig sammen med Adam, fordi jeg elsker ham af hele mit hjerte og er dybt, dybt forelsket i ham.

- Og jeg er sammen med ham af alle mulige menneskelige grunde, som ikke har at gøre med, at han også er en kendt indflydelsesrig mand, lyder kærlighedserklæringen.

Adam var også bekymret for, hvad offentligheden ville sige til hans nye forhold. Men det var som tidligere nævnt af helt andre årsager.

- Han var rigtig bange for kommentarer om aldersforskellen. Det havde jeg faktisk ikke tænkt så meget over. Det er ikke noget, jeg tænker over nogensinde. Han er 22 år ældre end mig. Men det er aldrig noget, vi tænker over. ALDIG, aldrig nogensinde, røber Diez.

I byen med datteren

Deres bange anelser var da også velbegrundet. Særligt den madglade manuskriptforfatter fik ret i sine forudsigelser.

For mens Katherine og Adam ikke over, at han er to årtier ældre end sin hjertenskær, forholdet det sig helt anderledes på sociale medier.

- En gang i mellem kommer der nogle grimme nogle: ”Nå, du vist fået din datter med i byen”, er der nogen der kan finde på at skrive til et billede. Det er rædselsfuldt.

- Det er simpelt hen så ulækkert, når man sidder og har en dejlig aften med den mand, man elsker. Vi er så jævnbyrdige på alle mulige måder.

Hen mod slutningen af programmet kommer Adam Price på banen med et spørgsmål til Katherine. Smørtenoren vil nemlig gerne vide, om hun kan udelukke at have taget ham for sin egen overlevelses skyld, da hun opdagede hans madkundskaber.

Til det svarer Katherine, at det naturligvis talte med i regnskabet, da hun med egne ord næsten ikke kan riste et brød uden at brænde et køkken ned.

- Så hvis ikke det havde været for ham, så ville jeg være sulten og fattig, siger hun med et grin.

Sponsoreret indhold