Kendte3. januar 2024

Katerina Pitzner langer ud efter Lars Løkke: Gør ingenting

Diamantdronningen skyder med skarpt mod udenrigsministeriet, som hun ikke mener gør nok for at få Elvira hjem
Katerina Pitzner mener ikke, at der er meget hjælp at hente fra Udenrigsministeriet.
Katerina Pitzner mener ikke, at der er meget hjælp at hente fra Udenrigsministeriet.
 Foto: Mikael Rieck

Men at dømme ud fra Katerina Pitzners seneste opslag på Instagram, så har der ikke været meget hjælp at hente hos udenrigsministeriet.

- Nu er der gået 35 døgn. Der har været tidspunkter, hvor jeg fik indtryk af, at Udenrigsministeriet og konsulatet rent faktisk ville gøre noget for at hjælpe min datter. Men jeg tog fejl.

Ifølge Katerina Pitzner har ministeren tidligere fortalt familien, at han vil gøre, hvad han kan.

- De så da også til, da vi egenhændigt med lokale advokaters hjælp, fik hende ud af fængslet efter de første 3 døgn. Mon ikke det havde været mere korrekt at svare: “Vi gør ingenting. Men vi holder gerne øje med, hvordan I selv klarer jer”. (...)

- Den udeblivende hjælp i min datters sag taler sit eget tydelige sprog. Vi er faktisk ikke kommet et eneste skridt videre, skriver Katerina Pitzner og fortæller derudover, at hun kender til flere lignende sager.

Lars Løkke har tidligere kommenteret sagen, hvor han forklarede, at han ingen mundtlig dialog har haft med familien - men at han har svaret på deres skriftlige henvendelser.

– (Jeg har været i kontakt med dem, red.) I den forstand at familien har skrevet til mig, og jeg også har svaret familien, men jeg har ikke været i mundtlig dialog med familien, lød forklaringen dengang.

Elvira Pitzner blev sammen med Mortada Ali Haddad varetægtsfængslet i Dubai, efter hendes ekskæreste Milad Saadati valgte at anmelde hende for utroskab og tyveri.

Den 26-årige kendis blev senere løsladt, men er stadig fanget i landet, da hun har fået frataget sit pas i forbindelse med sagen.

Se Katerina Pitzner opslag herunder:

Sponsoreret indhold