Kendte8. maj 2024

Kate Beckinsale raser over onde rygter: – Det har været sådan, siden jeg var 30

Den britiske hollywoodstjerne har fået mere end nok af de mange rygter om Botox, fillers og plastikkirurgi
Kate Beckinsale gider ikke høre på plastikrygterne længere.
Kate Beckinsale gider ikke høre på plastikrygterne længere.
 Foto: Evan Agostini/AP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Stor mystik: Hvad foregår der med Kate Beckinsale?

Hun er intet mindre end 50 år, men internettet har noget svært ved at forstå, hvordan man kan holde sig så godt uden hjælp fra sin læge.

Men Kate Beckinsale holder benhårdt fast i, at hun er au naturel.

Der har i ugevis hersket mystik omkring "Underworld"-stjernens tilstand, efter hun i april delte en række billeder af sig selv i en hospitalsseng uden nogen yderligere forklaring.

Flere af skuespillerindens 5,6 mio. følgere på Instagram har da også spekuleret i, om hun mon var indlagt, fordi hun skulle have "foretaget noget".

Men nej, sådan hænger det altså ikke sammen, slår Kate Beckinsale fast i et langt skriv, som hun søndag har delt med sine følgere.

– Jeg hader at tale om det her, fordi jeg hader at bidrage til den den her samtale, men jeg gør det, fordi mobning af enhver art over tid tager på kræfterne, skriver hun til to videoer af sig selv, hvor der er tyve års forskel.

– Hver gang jeg slår noget op – og forresten har det været sådan, siden jeg var omkring 30 – bliver jeg beskyldt for at have fået uigenkendelig kirurgi, brugt Botox, brugt fillers, være besat af at se yngre ud, og det er virkelig sådan en trættende og subtilt ondskabsfuld måde at mobbe en person på.

– Jeg gør faktisk ikke nogle af de her ting. Jeg har endda gået så langt, at jeg har fået en plastikkirurg til kategorisk at fastslå, at jeg ikke har.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-05-06/23340280139738-1920x2771we.jpg
 Foto: Jordan Strauss/AP/Ritzau Scanpix

Kate Beckinsale fortsætter med at forklare, hvordan hun i en alder af blot fem år fandt sin far død af et hjertestop. En oplevelse, der har resulteret i, at hun i mange år levede med frygten for ikke at blive mere end 20 år.

– Det faktum, at en af de største ting, jeg bliver mobbet for, er en antagelse om, at jeg ikke kan håndtere tanken om at blive ældre, er så dybt ironisk.

Kate Beckinsale er blandt andet kendt for sin rolle som vampyrkrigeren Selene i fantasyfranchisen "Underworld".

Hun har derudover medvirket i film som "Pearl Harbor", "Van Helsing" og "The Aviator":

Sponsoreret indhold